Σε χαλαρούς ρυθμούς η προπόνηση της Νίκης-Ανησυχία για Αλιατίδη

Περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής ο Αλιατίδης

Επιστροφή στις προπονήσεις είχε σήμερα το πρόγραμμα για τη Νίκη Βόλου, καθώς οι παίκτες βρέθηκαν το πρωί στο γήπεδο του ΟΣΕ, ωστόσο οι ρυθμοί ήταν πιο χαλαροί μετά και το φιλικό του περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλος.

Σύμφωνα και με τη σχετική ενημέρωση, η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών του ρόστερ πραγματοποίησε αποκατάσταση (ποδοβόλεϊ, χαλαρά τρεξίματα), τη στιγμή που ένα πολύ μικρό γκρουπ ποδοσφαιριστών έκαναν ασκήσεις με τελειώματα.

Όσον αφορά τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, τα ευχάριστα έρχονται από τον Μπιτσάκο που μετά από αρκετές ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με λίγο τρέξιμο. Από την άλλη, εκτός παραμένει ο Μπαλάφας, και αναμένεται να φανεί αν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο η ανησυχία που προκύπτει αφορά τον Αλιατίδη.

Ο παίκτης της Νίκης τραυματίστηκε στο φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος και όπως ήταν φυσικό δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα σήμερα. Το απόγευμα αναμένεται να προκύψουν και τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε, για να φανεί το μέγεθος και η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.