Σε διαδικασία εξεύρεσης γηπέδου ο Θησέας ως τον Ιανουάριο

Δε θα έχει μέχρι τον Ιανουάριο τη φυσική του έδρα ο Θησέας

Μπορεί ο πρόεδρος του Θησέα να εμφανιζόταν σίγουρος με δήλωσή του πριν λίγο διάστημα στο Magnesiasports ότι η ομάδα του θα έπαιζε στο δικό της γήπεδο στην Αγριά, αλλά τελικά μέχρι τον Ιανουάριο αναζητά μία άλλη έδρα, καθώς μέχρι τότε θα πρέπει να γίνουν εργασίες ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου, που δεν μπορούν να τελειώσουν, όπως αρχικά υπολογιζόταν, τέλος Σεπτέμβρη.

Αντίθετα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζονται για να πάρει άδεια το γήπεδο θα τελειώσουν σε λίγες μέρες και στο φάκελο που θα κατατεθεί στην ΕΠΟ θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και δε θα υπάρχει πρόβλημα απ’ αυτήν την πλευρά.  Έτσι λοιπόν βάσει αυτών η διοίκηση του συλλόγου έχει κάνει αίτημα για κάποια γήπεδα και ένα απ’ αυτά είναι και το Πανθεσσαλικό.

Εν τω μεταξύ ο Θησέας, μετά απ’ αυτή του Αγιασιώτη, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη δύο μεταγραφών για το κέντρο της άμυνας, με παίκτες από τη Μαγνησία. Ο ένας έπαιζε τη χρονιά που πέρασε σε ομάδα Γ’ Εθνικής και ο δεύτερος σε ομάδα της ΕΠΣΘ.

Τέλος, η διοίκηση του Θησέα ευχαριστεί την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου για τη συνεργασία που υπάρχει με αφορμή την παραχώρηση των Αγγελή και Φραγκογιάννη στην ομάδα τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.