Σε διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα στην Ηγουμενίτσα η Νίκη Βόλου

Η ακαδημία ποδηλασίας της Νίκης Βόλου και το τμήμα ενηλίκων, συμμετείχαν στον διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα στην Ηγουμενίτσα, που διοργάνωσε ο ποδηλατικός σύλλογος Ηγουμενίτσας «ΑΠΕΙΡΟΣ».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

-Καλαντώνης Απόστολος 2η θέση κατηγορίας ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ, 4η θέση γενικής ως 15 ετών σε 31 αθλητές και 2ος με 8 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

-Τσιουκαντάνας Αντώνιος 3η θέση κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ, 21η θέση γενικής σε 41 αθλητές και 3ος με 6 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

-Παπαμιχαήλ Αντώνιος 4η θέση κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ, 23η θέση γενικής σε 41 αθλητές και 4ος με 4 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

-Αστράς Δημήτριος 9η θέση κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ, 11η θέση γενικής σε 61 αθλητές και 9ος με 2 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

-Καλαντώνης Δημήτριος 7η θέση κατηγορίας 40-49 ετών, 17η θέση γενικής σε 51 αθλητές και 7ος στο κύπελλο Β. Ελλάδος με 2 βαθμούς.

-Μορφόπουλος Σπυρίδων 4η θέση κατηγορίας 50-59 ετών, 19η θέση γενικής σε 51 αθλητές και 4ος στο κύπελλο Β. Ελλάδος με 4 βαθμούς.

Η πλευρά της Νίκης Βόλου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία και την επιτυχία τους στο τελικό αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Μεγάλη εντύπωση η ανταπόκριση του κόσμου, οι εθελοντές, οι φωτογράφοι, οι θεατές και η συμμετοχή πολλών παιδιών, κάτι που αποδεικνύει, πως η αγάπη του διοργανωτή για το ποδήλατο, μεταδίδεται σε αυτές τις οικογένειες των παιδιών.

Συγχαρητήρια αξίζει η υπερπροσπάθεια του Τσιουκαντάνα Αντώνη, που ύστερα από οδηγικό λάθος μέσα στην ένταση του αγώνα, έπεσε από ύψος 2 μ. και παρά τον τραυματισμό του, συνέχισε και τερμάτισε τον αγώνα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις επτά εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού που πρόσφεραν πρώτες βοήθειες στον αθλητή του Συλλόγου μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.