Σε διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα στην Ηγουμενίτσα η Νίκη Βόλου

Η ακαδημία ποδηλασίας της Νίκης Βόλου και το τμήμα ενηλίκων, συμμετείχαν στον διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα στην Ηγουμενίτσα, που διοργάνωσε ο ποδηλατικός σύλλογος Ηγουμενίτσας «ΑΠΕΙΡΟΣ».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

-Καλαντώνης Απόστολος 2η θέση κατηγορίας ΜΙΝΙ ΜΕΓΑΛΑ, 4η θέση γενικής ως 15 ετών σε 31 αθλητές και 2ος με 8 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

-Τσιουκαντάνας Αντώνιος 3η θέση κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ, 21η θέση γενικής σε 41 αθλητές και 3ος με 6 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

-Παπαμιχαήλ Αντώνιος 4η θέση κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ, 23η θέση γενικής σε 41 αθλητές και 4ος με 4 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

-Αστράς Δημήτριος 9η θέση κατηγορίας ΑΝΔΡΩΝ, 11η θέση γενικής σε 61 αθλητές και 9ος με 2 βαθμούς στο κύπελλο Β. Ελλάδος.

-Καλαντώνης Δημήτριος 7η θέση κατηγορίας 40-49 ετών, 17η θέση γενικής σε 51 αθλητές και 7ος στο κύπελλο Β. Ελλάδος με 2 βαθμούς.

-Μορφόπουλος Σπυρίδων 4η θέση κατηγορίας 50-59 ετών, 19η θέση γενικής σε 51 αθλητές και 4ος στο κύπελλο Β. Ελλάδος με 4 βαθμούς.

Η πλευρά της Νίκης Βόλου αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία και την επιτυχία τους στο τελικό αποτέλεσμα της διοργάνωσης. Μεγάλη εντύπωση η ανταπόκριση του κόσμου, οι εθελοντές, οι φωτογράφοι, οι θεατές και η συμμετοχή πολλών παιδιών, κάτι που αποδεικνύει, πως η αγάπη του διοργανωτή για το ποδήλατο, μεταδίδεται σε αυτές τις οικογένειες των παιδιών.

Συγχαρητήρια αξίζει η υπερπροσπάθεια του Τσιουκαντάνα Αντώνη, που ύστερα από οδηγικό λάθος μέσα στην ένταση του αγώνα, έπεσε από ύψος 2 μ. και παρά τον τραυματισμό του, συνέχισε και τερμάτισε τον αγώνα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις επτά εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού που πρόσφεραν πρώτες βοήθειες στον αθλητή του Συλλόγου μας».