Σε διάθεση κάρτες διαρκείας Gold από τη Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης

Στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας της κατηγορίας Gold από τη Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης Βόλου για τους υπόλοιπους αγώνες της ανδρικής ομάδας. Η ανακοίνωση:

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους εκατοντάδες φίλους της ομάδας που στηρίζουν τη φετινή μας προσπάθεια, αγοράζοντας κάρτα διαρκείας. Μάλιστα παρόλο που η Νίκη Βόλου υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική, οι κάρτες που έχουν διατεθεί φέτος είναι περισσότερες, σπάζοντας το περσινό φράγμα των 600 καρτών διαρκείας!

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τους Αετούς Βέροιας, που αποτελεί την τελευταία μόλις στροφή πριν το τέλος του πρώτου γύρου της φετινής σεζόν, στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας GOLD στην προνομιακή τιμή των 25€.

Οι κάτοχοι GOLD καρτών διαρκείας θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου, για τους τελευταίους 7 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας. Πάμε όλοι μαζί να γεμίζουμε το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας, μέχρι τον τελικό στόχο, την άνοδο στην Β’ Εθνική!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.