Σε διεθνές σεμινάριο police self defense – ju jitsu – karate ο σύλλογος 360ο

Σε Διεθνές Σεμινάριο POLICE SELF DEFENS-JU JITSU-KARATE παρευρέθησαν ο προπονητής αλλά και αθλητές-στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας που προπονούνται στους Αθλητικούς Συλλόγους 360ο Βόλου-Λάρισας.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά ο προπονητής του 360ο, ΓΙΟΒΑΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ, παρευρέθηκε  ως εισηγητής και καλεσμένος των διοργανωτών του σεμιναρίου να διδάξει τεχνικές αυτοάμυνας-αυτοπροστασίας για Σ.Α. και πολίτες. Μια αναγνώριση που επήλθε προς το πρόσωπό του από τους πλέον κορυφαίους προπονητές των μαχητικών στυλ που διδάχτηκαν, κάτι που αποδεικνύει την άρτια τεχνική κατάρτιση αλλά και την πλήρη μεταδοτικότητα εκμάθησης προς τους εκπαιδευομένους.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 170 με στελέχη Σ.Α. από πολλές χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Βουλγαρία, Σουηδία, Ιταλία, Βοσνία, Σερβία κ.α.), όπως επίσης υπήρξε συμμετοχή από πολίτες αλλά και παιδιά.

Το σεμινάριο διεξήχθη στο BANSKO στις 14-17 Μαρτίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας GRAND HOTEL BANSKO & SPA, δίνοντας τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές και εκπαιδευομένους να χαλαρώσουν μετά τις προπονήσεις στα spa, αλλά και να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο του όρους Pirin, ενός από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς της Βουλγαρίας.

Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρουν τον προπονητή του 360ο για την επιλογή του ως εισηγητή και εύχονται υγεία, δύναμη και καλή σταδιοδρομία στο έργο που παράγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.