Σε δημοπρασία τρόπαια του Μπόρις Μπέκερ

Τα χρέη «έπνιξαν» τον Μπόρις Μπέκερ, ο οποίος είναι αναγκασμένος να δει πολλά από τα προσωπικά του αντικείμενα να τίθενται σε δημοπρασία.

Ο Γερμανός πρώην κορυφαίος τενίστας του κόσμου δε θα αποφύγει τη δημοπρασία αντικειμένων που κατέκτησε στη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του. Αυτό θα συμβεί σήμερα (24/06) στον βρετανικό οίκο «Wyles Hardy», όπου θα διεξαχθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, προκειμένου να καλυφθούν τα χρέη που έχει δημιουργήσει ο 51χρονος Μπέκερ μετά το τέλος της καριέρας του και του… πανάκριβου διαζυγίου του.

Πριν από δύο χρόνια είχε δηλώσει δήλωσε πτώχευση, αλλά τον περασμένο Ιούνιο επικαλέσθηκε την διπλωματική ασυλία που του προφέρει η σχέση του με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και η ιδιότητα του ως αθλητικός πρεσβευτής της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για αθλητικές, πολιτιστικές και ανθρωπιστικές υποθέσεις.

Όπως έγινε γνωστό από τον βρετανικό οίκο τα αντικείμενα που θα τεθούν σε δημοπρασία από σήμερα (24/06) έως και τις 11/07 είναι συνολικά 82, μεταξύ των οποίων βρίσκονται, μετάλλια, ρακέτες, ρολόγια και φωτογραφίες.

Επίσης κι ένα αντίγραφο του Challenge Cup που απονεμήθηκε στον Μπέκερ από την γερμανική ομοσπονδία τένις μετά τις νίκες του το 1985 και το 1986 στο Γουίμπλεντον καθώς επίσης ένα αντίγραφο από το ασημένιο κύπελλο του US Open που φιλοτεχνήθηκε από το κοσμηματοπωλείο Tiffany για τη νίκη του το 1989 επί του Ιβάν Λεντλ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.