Σε Διοίκηση Πρωτοδικείου ο Ρήγας Φεραίος

Άκαρπη και η τρίτη Γενική Συνέλευση - Κ. Γιάτσιος: Τα χειρότερα είναι μπροστά μας, εάν δεν αλλάξει η κατάσταση

Ως τη μελανότερη σελίδα στην μακρά ιστορία του Ρήγα Φεραίου χαρακτήρισε την τρίτη άκαρπη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιουνίου, ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κώστας Γιάτσιος. Πλέον, ο Ρήγας Φεραίος οδηγείται σε Διοίκηση Πρωτοδικείου. Η Νομική Σύμβουλος του Συλλόγου Γιασεμή Γεωργαλιού μαζί με τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Στέργιο Γκόμα και τα μέλη αυτής Αθανάσιο Κουσκουρίδα και Αχιλλέα Μακρή, θα συντάξουν το πρακτικό και θα το καταθέσουν στο Πρωτοδικείο Βόλου, το οποίο με τη σειρά του θα ορίσει προσωρινή Διοίκηση.
«Πλέον, ο ιστορικότερος Σύλλογος του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής, που έχει καταφέρει να κάνει γνωστή την κωμόπολη του Βελεστίνου σε όλη την Ελλάδα με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μένει ακέφαλος», σημειώνει στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ ο Κώστας Γιάτσιος και θέτει σύσσωμη την κοινωνία του Βελεστίνου προ των ευθυνών της τονίζοντας «Είναι ευθύνη όλων μας, παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, παλαιών παραγόντων, ο σύνδεσμος φιλάθλων, οι νέοι της κωμόπολης και της ευρύτερης περιοχής και λοιπών φορέων να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Δεν πρέπει να αναλωνόμαστε σε καφενειακού επιπέδου συζητήσεις, αλλά εντός της Γενικής Συνέλευσης», καταλήγει ο κ. Γιάτσιος και απαντά στο ερώτημα για ποιο λόγο δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα ώστε να αποφευχθεί η αναγκαστική λύση της Διοίκησης Πρωτοδικείου «Είμαι τα τελευταία πέντε χρόνια παρών στα Διοικητικά του Ρήγα Φεραίου, τρία ως Αντιπρόεδρος και δύο ως Πρόεδρος. Εγώ και οι συνεργάτες μου κουραστήκαμε. Εξάλλου, θεωρώ ότι σε τέτοιες θέσεις, όπως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ρήγα Φεραίου, καλό είναι να εναλλάσσονται οι Διοικήσεις, δείχνει Υγεία για έναν Σύλλογο. Σώσαμε δύο φορές τον Ρήγα Φεραίο, η μία το 2017 όταν έπαιζε στην Γ’ Εθνική και δεν υπήρχε ούτε ένα δελτίο παίκτη, όπως και το τη σεζόν 2019-2020, που κληθήκαμε τέλη Αυγούστου να σώσουμε τον Σύλλογο κι όχι μόνο τον σώσαμε, αλλά πρωταγωνιστήσαμε κιόλας». Σχετικά με το μέλλον τονίζει «Τα χειρότερα είναι μπροστά μας αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την αδυναμία εκλογής νέας Διοίκησης. Η εικόνα του Συλλόγου έχει πληγεί» και προσθέτει «Περί τα μέσα Ιουλίου δηλώνεται η συμμετοχή των ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ και εάν δεν αλλάξει η κατάσταση, ο Ρήγας Φεραίος θα αγωνιστεί στη Γ’ Τοπική».
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιουνίου, στην Τρίτη Γενική Συνέλευση (η πρώτη έγινε στις 14 Ιουνίου και η δεύτερη στις 21 του μηνός), δεν δηλώθηκε καμία υποψηφιότητα, ενώ από τα 200 εγγεγραμμένα μέλη, έδωσαν το παρών μόλις 23.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.