Σε δύο χιονοδρομικά για αγώνες ο ΕΟΣ Βόλου

Συνεχίστηκε το πρόγραμμα των αγώνων του Εθνικού Πρωταθλήματος Χιονοδρομίας της ΕΟΧΑ, με τον ΕΟΣ Βόλου να συμμετέχει σε αγώνες Αλπικού σκι στο Χ.Κ. Παρνασσού και σε αγώνες Χιονοσανίδας στο Χ.Κ Καϊμακτσαλάν με συνολικά 22 αθλητές και αθλήτριες.

Στον Παρνασσό πραγματοποιήθηκε το 2ο Κύπελλο Ελλάδος στις κατηγορίες μικρών Παίδων-Κορασίδων που ήταν παράλληλα και διεθνής αγώνας (FIS), καθώς και περιφερειακός αγώνας Παμπαίδων – Παγκορασίδων. Τέλος στη Χιονοσανίδα διεξήχθη αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος όλων των κατηγοριών, που ήταν και διεθνής (FIS).

Στον Παρνασσό και στην πρώτη ημέρα (22/2/20) των αγώνων μικρών Παίδων-Κορασίδων (Π1-Κ1) στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, είχαμε την 5η θεση από τον Βουγίουκα Απόστολο, την 7η από τον Παπαδιότη Ορέστη, την 17η από τον Χρήστου Νικόλαο, ενώ ο Ζαβός Απόστολος δεν ολοκλήρωσε σωστά τη διαδρομή. Στα κορίτσια η Μπέη Ιουλία ηταν 15η ενώ η Σκιαθίτη Ελένη δεν τερμάτισε. Την δεύτερη ημέρα (23/2/20) στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση, ο Βουγίουκας Απόστολος κατέλαβε τη 2η θέση, ο Παπαδιότης Ορέστης την 9η, ο Χρήστου Νικόλαος την 21η και ο Ζαβός Απόστολος την 24η, ενώ στα κορίτσια η Μπέη Ιουλία ήταν 27η και η Σκιαθίτη Ελένη δεν τερμάτισε.

Στις μικρότερες κατηγορίες, αυτές των Παμπαίδων και Πακγορασίδων, πραγματοποιήθκαν τα αγωνίσματα του συνθέτου (22/2/20) και της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης (23/2/20). Στο αγώνισμα του συνθέτου τα αποτελέσματα στους Παμπαίδες ήταν 7ος Ασβεστάς Βασίλης, 10ος Αλεξόπουλος Φιλοκτήτης, 11ος Καπότσης Ελευθέριος, 12ος Λαμπίρης Κων/νος, 21ος Δραγατζίκης Αχιλλέας Μιχαήλ, 22ος Καυκας Αλέξανδρος και Βαϊοπουλος Αλέξανδρος Απόστολος δεν τερμάτισε. Στις Παγκορασίδες 6η Γκοντουρά Μαρίνα Πραξιθέα, 9η Εμμανουήλ Κρυσταλλία Μαρίνα, 10η Γκίκα Σοφία, 12η Σκιαθίτη Στυλιανή, 14η Παπακυρίτση Βερονίκη, 16η Μπέη Μαρίνα, 18η Νταϊφά Γεωργία και Τσιαμήτα Στεργιάννα δε τερμάτισε.

Στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης στους Παμπαίδες τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: 2ος Καυκάς Αλέξανδρος, 12ος Λαμπίρης Κων/νος, 13ος Ασβεστάς Βασίλειος, 14ος Δραγαζίκης Αχιλλέας Μιχαήλ, 16ος Καπότσης Ελευθέριος 17ος Βαϊόπουλος Αλέξανδρος Απόστολος και 18ος Αλεξόπουλος Φιλοκτήτης. Στις Παγκορασίδες 3η Σκιαθίτη Στυλιανή, 4η Γκοντουρά Μαρίνα Πραξιθέα, 10η Εμμανουήλ Κρυσταλλία Μαρίνα,12η Γκίκα Σοφία, 14η Μπέη Μαρία, 15η Παπακυρίτση Βερονίκη,26η Νταϊφά Γεωργία ενώ η Τσιαμήτα Στεργιάννα δεν ολοκλήρωσε σωστά τη διαδρομή.

Τέλος, με τη συμμετοχή του Ζαρκάδα Αναστάσιου στο Κύπελλο Ελλάδος Χιονοσανίδας είχαμε ένα ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες, καθώς και στους προπονητές τους Κοκκίνη Αναστασία στους Παμπαίδες-Παγκορασίδες και Τσακνάκη Αλέξανδρο στους μικρούς Παίδες-Κορασίδες για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, σε μια δύσκολη από άποψης επάρκειας χιονιού,χιονοδρομικής περιόδου, που δυσχεραίνει την προσπάθεια τους» σημειώνει ο ΕΟΣ Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.