Σε επεισοδιακό φιλικό Ρήγας-Πύρασος 3-2

Για τρίτο φιλικό έβαλε δύο γκολ ο Σέττος μετά απ' αυτά με Σαρακηνό και Μαγνησιακό

Η επίσπευση της λήξης στο 83’ ήταν το χαρακτηριστικό του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τον Πύρασο, που έγινε την Τετάρτη (29/8) στο Βελεστίνο. Αιτία μία γενικευμένη σύρραξη που έγινε μεταξύ των ποδοσφαιριστών, με συνέπεια το παιχνίδι να τελειώσει άδοξα επτά λεπτά νωρίτερα. Πάντως μέχρι τότε υπήρχε αρκετά καλό θέαμα με πέντε γκολ, με τον Ρήγα να παίρνει τη νίκη με 3-2, έχοντας προηγηθεί με 3-0.

Συγκεκριμένα, ο Σέττος στο 13’ πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Ζηρδέλη στο σουτ του Σέττου και σκόραρε για το 1-0, ενώ στο 24’ ο Σέττος ήταν ο δημιουργός, αφού έβγαλε την μπαλιά από τ’ αριστερά, που αρχικά δεν κατόρθωσε να αξιοποιήσει ο Γάρος, το έκανε όμως ο Ζηρδέλης, που με εύστοχο πλασέ σημείωσε το 2-0. Ο Σέττος, που δείχνει μεγάλη συνέπεια στο σκοράρισμα από τα φιλικά κιόλας, βρήκε πάλι δίχτυα με αριστερό σουτ λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι στο 59’ μετά από κόρνερ του Μιχολίτση από τα αριστερά, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία και κάνοντας το 3-0. Πάντως, υπήρχε παίκτης των φιλοξενούμενων σχεδόν πάνω στη γραμμή πεσμένος στο έδαφος, πριν γίνει το σουτ.

Η απόδοση του Ρήγα στη συνέχεια δεν ήταν η ίδια, με τον Πύρασο να μειώνει σε 3-2 με δύο εύστοχες εκτελέσεις φάουλ από Ζαχαράκη και Τσίγκα στο 70’ και το 82’ αντίστοιχα. Ήταν δύο εντυπωσιακά γκολ, με την μπάλα να πηγαίνει και στις δύο περιπτώσεις στο δεξί παραθυράκι.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κουρίτας, Γούτσιος (46’ Αλεξίου Αριστοτέλης), Γεωργατζής (55’ Χότζα), Καρλιάμπας, Γκάγκας (46’ Σουγκάρης), Αλεξίου Γιώργος (61’ Μπακάλης), Μπόρας (63’ Σταμάτης), Νασιακόπουλος (46’ Μπόλκας), Γάρος (46’ Τανός), Σέττος (63’ Ζηρδέλης), Ζηρδέλης (46’ Μιχολίτσης).

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου (46’ Τσορμπαντζής), Νίνο, Σταντσούρης, Τσάμης, Μπούτλας (46′ Μπαρμπούτας), Κάρρος, Τσάκαλος, Γιοβάνης (75′ Κοσμάς), Τζήμας, Νούσιας (46′ Ζαχαράκης).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.