Σε ετοιμότητα για το ντέρμπι η Νίκη Βόλου

Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές και οι πιθανές απουσίες

Στην 11η αγωνιστική «επιστρέφουν» Νίκη και ο Ολυμπιακός Βόλου, με το μεταξύ τους παιχνίδι σήμερα Τετάρτη 26/01 στις 15:00 να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων, περιμένοντας όλοι ένα καλό και άκρως ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Μαγνησίας!

Ο κορωνοϊός ήταν αυτός που είχε αναβάλλει τη δράση στην αρχικά καθορισμένη ημερομηνία, αλλά από την κακοκαιρία φαίνεται ότι το ντέρμπι γλιτώνει, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Βέβαια, και χθες Τρίτη ο αγωνιστικός χώρος παρέμενε καλυμμένος από χιόνι, μετά την κακοκαιρία της περασμένης Δευτέρας, και πιθανότατα οι γηπεδούχοι θα χρειαστεί να προχωρήσουν στον καθαρισμό του, προκειμένου ο αγώνας να διεξαχθεί κανονικά.

Από πλευράς Νίκης, τα προβλήματα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας έχουν μειωθεί, με τον Κάσσο να επιστρέφει και τον Αλιατίδη να αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα αλλά να τίθεται στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη για τον αγώνα, όπως και ο Λούκας Γκαρσία. Παράλληλα, ο τεχνικός της Νίκης περιμένει και τον Γρομητσάρη που έχει ένα θέμα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Απών είναι και ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα, Χοσέτε Μιράντα όπως και ο Όσκαρ Σιαφά από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου.

Βέβαια, υπήρχε και μία διαδικασία για την παρουσία του νεοαποκτηθέντα Αθανασίου που προέρχεται ως δανεικός από τον Ατρόμητο, αλλά η κακοκαιρία και οι ημέρες αργία δυσκολεύουν την κατάσταση για την έκδοση του δελτίου του, οπότε δύσκολα θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου της Νίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.