Σε φορτισμένο κλίμα το τουρνουά στη μνήμη του Γ. Αλεξίου

Σε μια πολύ όμορφη γιορτή του Volley που τα είχε όλα, εξελίχθηκε το τουρνουά αγώνων ανδρών-γυναικών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή για τριπλό σκοπό, στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, με τη συμμετοχή των ομάδων γυναικών ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και ανδρών ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Πέραν του χαρακτήρα προετοιμασίας των ομάδων που συμμετείχαν, το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού προπονητή του Βόλου Γιώργου Αλεξίου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ διεξήχθη για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», όπως επιθυμούσε ο εκλιπών.

Εκ μέρους του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» η πρόεδρός του, κ. Ντίνα Τριανταφύλλου, ευχαρίστησε θερμά τη διοργάνωση και τους συμμετέχοντες, για τη συνεχή και επαναλαμβανόμενη βοήθεια προς το σύλλογό της.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφεριάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, έγιναν συναρπαστικά παιχνίδια που πρόσφεραν όμορφο θέαμα στο κατάμεστο από φίλαθλο κόσμο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ. Οι προπονητές των ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και τις δυνατότητες των ομάδων τους , βγάζοντας πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ– ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0 ΣΕΤ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ –ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-0 ΣΕΤ

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ –ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-2 ΣΕΤ

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ –ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-2 ΣΕΤ

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-2 ΣΕΤ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-1 ΣΕΤ

ΑΝΔΡΩΝ

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ- ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-3 ΣΕΤ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του τουρνουά, giousto café, μήλα Zagorin, αναψυκτικά ΕΨΑ, ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ coffe & snack, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΘΕΟΝΗ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.