Σε γενική συνέλευση ο Πύρασος

Μετά την παραίτηση Μόσδρομου από την προεδρία

Ο Γιάννης Μόσδρομος αποχωρεί από την προεδρία του Πυράσου Νέας Αγχιάλου και αναζητείται ήδη η διάδοχη κατάσταση, με τον σύλλογο να κάνει γνωστό ότι προχωρά σε γενική συνέλευση.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του: «Η διοίκηση του Πυράσου καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Μαΐου και ώρα 20:00 στα γραφεία του συλλόγου. Θα γίνει οικονομικός-αγωνιστικός απολογισμός της σεζόν 2022-23 κι ενημέρωση περί διοικητικών θεμάτων. Καλούμε τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το «παρών» για να ενημερωθούν για την αγαπημένη μας ομάδα και να στηρίξουν ηθικά τη διοίκηση του Πυράσου».

Εξάλλου, ο Γιάννης Μόσδρομος είχε κάνει γνωστή την αποχώρησή του από την προεδρία, σε κοινωνική εκδήλωση της ομάδας, αναφέροντας τα εξής: «Νιώθω ότι ο κύκλος μου στα διοικητικά του Πυράσου έκλεισε ύστερα από περίπου 15 χρόνια, τα τρία τελευταία από τη θέση του προέδρου. Οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με αναγκάζουν να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου. Ζήσαμε πολλά με αυτή την ομάδα, την βάλαμε στον ποδοσφαιρικό χάρτη όχι μόνο του νομού μας αλλά στο πανελλήνιο, κερδίσαμε πρωταθλήματα και Κύπελλα και νομίζω πως έφθασε η ώρα να αποχωρήσω. Πάντα θα είμαι δίπλα στον σύλλογο που υπηρέτησα για πάρα πολλά χρόνια αφήνοντας ένα κομμάτι του εαυτού μου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.