Σε ισορροπημένο ματς Αγχίαλος-Τοξότης 0-1

Οι παίκτες του Τοξότη πανηγυρίζουν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης

Σε ένα αμφίρροπο ματς ανάμεσα στην Αγχίαλο και τον Τοξότη, φάνηκε ότι όποιος έβαζε το γκολ αυτός και θα κέρδιζε.

Τελικά αυτός ήταν ο Τοξότης, που φάνηκε πιο ικανός και πιο τυχερός και με τον Πάσχο να σκοράρει με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Γιοβάνη στο 72’ έφυγε με το διπλό. Ο Πάσχος μάλιστα έκανε χαρακτηριστική κίνηση ότι δεν θέλει να πανηγυρίσει απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η Αγχίαλος, που έχασε το ματς στα σημεία, είχε αξιόλογες τελικές προσπάθειες και στα δύο 45λεπτα με κυριότερες ευκαιρίες αυτές των Γκογκινούδη και Γεωργακόπουλου στο πρώτο μέρος, αλλά ίσως η ομάδα του Κώστα Ρέππου χρειαζόταν λίγο περισσότερη ενέργεια στην επίθεση, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έκανε καλή εμφάνιση.

Μελανό σημείο του ματς ο τραυματισμός στο γόνατο του Βαλάντη Κόκκα, που θα κάνει από βδομάδα μαγνητική, με την ευχή όλων να αποφύγει κάτι σοβαρό.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Ρέππος): Λειβαδίτης, Μασούρας, Κόκκαλης (71’ Μπαρδάνι), Σκούρας, Διαμαντένιας, Τσέλιος, Γκογκινούδης (75’ Μωυσίδης), Δράγνης, Γεωργακόπουλος, Αράμπογλου (71’ Σγατζής), Σίμος (60’ Τσόντζωρας)

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού): Μπράνος, Γιοβάνης, Ιωάννου, Σούδης, Κόκκας (75’ λ. τρ. Βλάχος), Σκλαπάνης, Γερακίνης (60’ Πάσχος), Λάμπρου (60’  Παπουτσής), Κωνσταντάκος, Κόφφας (60’ Δεμίρης), Κωνσταντινίδης (60’ Μπραχόλι).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.