Σε κακή μέρα ο Θησέας, έχασε με 3-1 από τον Δία Δίου

Η βασική ενδεκάδα του Θησέα στο ματς με τον Δία Δίου

Σε κακή μέρα κυρίως αμυντικά βρέθηκε ο Θησέας και έχασε με 3-1 από τον Δία στο Δίον Πιερίας, με τους Αγριώτες να ζητούν πάντως δύο πέναλτι, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Στο 21’ ο Παναγιωτίδης από τους γηπεδούχους «τσίμπησε» την μπάλα με το κεφάλι ανάμεσα από Ερρίκο Βαν ντε Γουΐχε και Ιακωβίδη και με το που πάτησε περιοχή απέναντι από τον Ντάριο Βαν ντε Γουίχε έκανε ένα ισχυρό δεξί σουτ, το οποίο, παρά το ότι βρήκε την μπάλα ο τερματοφύλακας του Θησέα, κατέληξε εντός εστίας.  Έτσι έγινε το 1-0.

Ο Θησέας στο πρώτο μέρος είχε μία καλή στιγμή με τον Βλάχο στο πρώτο δοκάρι και τον Ζάχο στο δεύτερο να μην προλαβαίνουν στην ίδια φάση να κάνουν την προβολή μετά τη σέντρα του Ιωαννίδη από τα δεξιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε σέντρα του Ζάχου για χέρι του Λαζαρίδη.

Στην επανάληψη, ενώ ο Θησέας είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Μπόρα να κάνει μία επικίνδυνη σέντρα-σουτ έξω από τη μικρή περιοχή και δεξιά αυτής, χωρίς κανείς να μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, στο 52′ δέχτηκε το δεύτερο γκολ με τον Μαυρίδη να βγαίνει σε θέση βολής και να νικά τον γκολκίπερ του Θησέα μέσα από την περιοχή μετά από σπάσιμο της μπάλας από αριστερά.

Η κακή μέρα του Θησέα ειδικά αμυντικά επιβεβαιώθηκε και τρία λεπτά αργότερα που έγινε το 3-0. Για μία ακόμη φορά ο Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε  βρέθηκε εκτεθειμένος από την άμυνά του και βγήκε μακριά από το τέρμα του, για να ανακόψει τον Παναγιωτίδη σε φάση τετ-α-τετ, με τον παίκτη του Δία Δίου να τσιμπάει την μπάλα και τον τερματοφύλακα του Θησέα να τον ανατρέπει, σύμφωνα με τον διαιτητή Βουρνέλη, ο οποίος του έδειξε την κίτρινη κάρτα με τους γηπεδούχους να ζητούν κόκκινη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα  έμπειρος Μανίκας, γράφοντας το 3-0.

Στο 62’ ο Κυρίτσης διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο δεξιός μπακ του Θησέα μετά από σέντρα από τα αριστερά βρέθηκε σε θέση βολής στο πίσω δοκάρι και με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 3-1. Ο Θησέας ζήτησε ακόμη ένα πέναλτι για ανατροπή του Βλάχου από τον γκολκήπερ Ουσταμπασίδη σε ντρίμπλα του φορ των φιλοξενούμενων μέσα στη μικρή περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει κόρνερ.

ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ: Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Νίκου, Λιόλιος, Καραθάνος, Τοπαλίδης, Παπαστεργίου (65’ Καλουσίδης), Μαυρίδης (90’ Δαλαμήτρας), Παναγιωτίδης (83’ Τσουρέκας), Μανίκας (60’ Καλαμπάκας)

ΘΗΣΕΑΣ: Ντάριο Φαν Ντε Γουΐχε, Κυρίτσης, Ερρίκος Φαν Ντε Γουΐχε, Γιαουπλάρι (62’ Γαλανόπουλος), Ιακωβίδης (46’ Διαμαντόπουλος), Μπόρας, Οικονόμου, Ζάχος (55’ Λουμάνι), Ιωαννίδης, Σιώμος, Βλάχος

πηγή φωτό: Νίκος Κολίτσης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.