Σε … κακό φεγγάρι ο Ρήγας, τρίτη συνεχόμενη ήττα από τον Θεσπρωτό

Σε … κακό φεγγάρι βρίσκεται ο Ρήγας Φεραίος, που υπέστη τρίτη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα του από τον Θεσπρωτό με 0-1, με την ομάδα της Ηγουμενίτσας να διαγράφει εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία, αφού πήρε το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο. Το γκολ στις αρχές του δευτέρου μέρους έμεινε αναπάντητο από τους Βελεστινιώτες, αφού δεν είχαν καλή απόδοση και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι για τρίτη φορά φέτος από το γήπεδό τους μετά τις αναμετρήσεις με Α.Ε. Καραϊσκάκης και Διαγόρα Σεβαστής.

Ο Λάκης Μπακάλης επέλεξε να παίξει με έναν επιθετικό, τον Τζοβάρα, ο οποίος είχε από πίσω του τους Τσελεπή και Γκίκα στα άκρα και τον Κιπτίου στον άξονα. Ο νεαρός Καναβός πήρε θέση στο βασικό σχήμα δίπλα στον Αλεξίου, αποτελώντας το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ενώ η αμυντική τετράδα μπροστά από τον τερματοφύλακα Παπαγιάννη αποτελούνταν από τους Χατζηαθανασίου, Γκάγκα, Βουραζέρη και Σπαθή.

Την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς την είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Μέμμο να μην μπορεί να σκοράρει στο τετ-α-τετ με τον Παπαγιάννη, που απέκρουσε στο 7’.

Ο Ρήγας απάντησε με τρεις καλές τελικές προσπάθειες στο 26’ (πλασέ του Σπαθή άουτ), 33’ (πλασέ του Τσελεπή, που μπλόκαρε ο Παππάς) και 37’ (κεφαλιά Κιπτίου που απέκρουσε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας).

Η είσοδος του Σέττου με την έναρξη του δευτέρου μέρους είχε ως στόχο να δώσει πιο επιθετικό τόνο στον Ρήγα, αλλά το γκολ του Μέμμου με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα αριστερά στο 49’ έκοψε τα φτερά στους Βελεστινιώτες, που μέχρι το τέλος είχαν ως μόνη καθαρή ευκαιρία τα σουτ του Γκίκα στο 69’, που απέκρουσε με τα πόδια ο Παππάς.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Καναβός (59′ Γεωργατζής), Τσελεπής (46’ Σέττος), Κιπτίου, Γκίκας, Τζοβάρας (59′ Μπόρας)

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς, Πολυχρονιάδης, Λαγός, Νόνης, Πάνος, Σούκιας, Μέμμος (73′ Ντόκος), Γιάκος, Μπλέτσας, Μπίκας (88′ Τσιουμτσιούδας), Βιτώρος (80′ Πέντσας)

*πηγή φωτό: mousikovagoni

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.