Σε καραντίνα η Μαρία Σάκκαρη – Ταξίδεψε με αθλητή θετικό στον κορωνοϊό

Σε καραντίνα δύο εβδομάδων μπαίνει η Μαρία Σάκκαρη, λίγο πριν την έναρξη του Australian Open που ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν μεταξύ των 64 παικτών τένις που ταξίδεψαν με πτήση τσάρτερ από το Αμπού Ντάμπι για την Μελβούρνη, μία εκ των οποίων βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Μια ανάρτηση στο Instagram από την Ουκρανή τενίστρια Μάρτα Κοστούκ, αποκάλυψε πως η πτήση EY8004 από το Αμπού Ντάμπι, η οποία έφτασε στην Μελβούρνη την Παρασκευή το πρωί, είχε έναν επιβάτη που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Το Tennis Australia αργότερα επιβεβαίωσε πως 23 παίκτες θα παραμείνουν σε απομόνωση μετά την καταγραφή ενός θετικού κρούσματος κορωνοϊού, από έναν παίκτη από την πτήση. Συνολικά, υπήρχαν 64 άτομα στην πτήση.

«Ο υπεύθυνος του Οργανισμού Υγείας εξέτασε τους επιβάτες και αποφάσισε πως όλοι πρέπει να μπουν σε απομόνωση και να παραμείνουν στα δωμάτιά τους για μια περίοδο 14 ημερών» ανέφερε το email από αξιωματούχους του Australian Open προς την Κοστούκ. « Γνωρίζουμε τον σημαντικό αντίκτυπο που έχει αυτό στην προετοιμασία σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μετριάσουμε τον αντίκτυπο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.