Σε κλίμα σύμπνοιας η τηλεδιάσκεψη για τα πρωταθλήματα πόλο

Διεξοδική συζήτηση σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας για τα φετινά πρωταθλήματα πόλο Α1 ανδρών και Α1 γυναικών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, μέσω τηλεδιάσκεψης από τα γραφεία της ΚΟΕ.

Στην τηλεδιάσκεψη της ΚΟΕ για τα πρωταθλήματα Α1 πόλο ανδρών και γυναικών συμμετείχαν οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων των δύο κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του Βόλου, κου Μαρινάγη. Στην τηλεδιάσκεψη, εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα που προκύπτουν και προβλέπονται από τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, οι παράμετροι των οποίων και αναλύθηκαν από το γιατρό της ομοσπονδίας, Γιώργο Μαρίνο.

Από πλευράς της ΚΟΕ, τονίστηκε η αναγκαιότητα να διεξαχθούν με τους απαραίτητους κανόνες πρόληψης και τα δύο πρωταθλήματα, με γνώμονα την ασφάλεια, ώστε να μείνει πλήρως ενεργό το ελληνικό πόλο.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων ανέπτυξαν τις προτάσεις τους για την όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες διεξαγωγής των δύο διοργανώσεων και ευχήθηκαν την όσο το δυνατόν ομαλότερη υλοποίηση του σχεδιασμού.

Η ΚΟΕ έχει ζητήσει από τις 13 Αυγούστου από τα σωματεία να αποστείλουν ως την ερχόμενη Παρασκευή τα απαραίτητα στοιχεία, όπως δήλωση συμμετοχής, άδεια προπονητών, γνωστοποίηση κύριας και αναπληρωματικής έδρας, άδεια καταλληλότητάς της και την ειδική αθλητική αναγνώρισή τους.

Στην τηλεδιάσκεψη, από πλευράς ΚΟΕ, συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος και επικεφαλής της Επιτροπής Προγραμματισμού και Ανάπτυξης της Υδατοσφαίρισης, Λεωνίδας Μπατάκης, ο γιατρός, Γιώργος Μαρίνος, ο ειδικός συνεργάτης, Νίκος Σπηλιωτόπουλος, ο μάνατζερ Εθνικών ομάδων, Αντώνης Αρώνης, ο τεχνικός διευθυντής υδατοσφαίρισης. Γιώργος Μορφέσης, και το στελεχιακό δυναμικό του τμήματος υδατοσφαίρισης.

Από πλευράς σωματείων το «παρών» έδωσαν: Ολυμπιακός (Δέδες, Καραχάλιος), ΝΟ Βουλιαγμένης (Βελόνιας, Ελμισιάν), Απόλλων Σμύρνης (Μίντζης), ΑΝΟ Γλυφάδας (Στελίου), Εθνικός (Αναγνώστου), ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Τρούλος), ΝΟ Χίου (Σκαπινάκης), ΠΑΟΚ (Νικολαΐδης), ΟΥΚ Βόλου (Μαρινάγης), ΑΕΚ (Μιχαλόπουλος), ΓΣ Περιστερίου (Μπετχαβάς), ΝΟ Λάρισας (Κουρέτας), ΝΕ Πατρών (Μανέτας).

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νεότερα για την προετοιμασία και τον τρόπο διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων, όπως και την ημερομηνία κλήρωσης και έναρξης αυτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.