Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Ρήγα Φεραίου

Τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Ρήγα Φεραίου για τη νέα σεζόν. Μετά την περιπέτεια που πέρασε πριν από μερικές εβδομάδες και τη νέα Διοίκηση που προέκυψε, όλα τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και πλέον ο …λόγος περνάει στο φίλαθλο κόσμο του Βελεστίνου. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος, αναφέρονται τα εξής:

Με σεβασμό στο παρελθόν και το βλέμμα στο μέλλον,ο Α.Σ.Β. Ρήγας Φεραίος επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα και θέλει τον περήφανο κόσμο του Βελεστίνου στο πλευρό του!
Έτσι λοιπόν το Δ.Σ. ενημερώνει τους φιλάθλους ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Αντιλαμβανόμενοι την οικονομικά δύσκολη συγκυρία, το κόστος ανέρχεται στα 30€.
Φέτος,θα διατίθενται και τα “golden” εισιτήρια με κόστος 100€ για όσους συμμερίζονται τις αυξημένες οικονομικά υποχρεώσεις της ομάδας και έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν με μεγαλύτερο αντίτιμο.
Οι κάτοχοι των “golden” εισιτηρίων θα επωφελούνται και με ειδικά προνόμια, όπως εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
Θερμή επιθυμία του Δ.Σ. είναι φέτος να δώσουν το παρών ακόμη περισσότερες οικογένειες, γυναίκες και παιδιά στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου, απολαμβάνοντας στιγμές και συγκινήσεις που μόνο ο Ρήγας μας χαρίζει!

Γιατί η δύναμη του Ρήγα Φεραίου ήταν, είναι και θα είναι ο κόσμος του!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε γι’ ακόμη μια χρονιά τον Μικροβιολόγο – Βιοπαθολόγο κ. Σιμόπουλο Κωνσταντίνο που μας χορήγησε την δημιουργία και εκτύπωση των καρτών διαρκείας.””

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.