Σε ρυθμούς αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου, υποδέχεται την Αναγέννηση Λαμίας

Εθνική επέτειος μεν, αγώνας δε για τον Ολυμπιακό Βόλου, με την «ερυθρόλευκη» ομάδα μπάσκετ να καλείται να δώσει αύριο Τετάρτη 28η Οκτωβρίου στις 17.00 στο ΕΑΚ το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο την Αναγέννηση Λαμίας, αφού είχε αναβληθεί εξαιτίας κρούσματος κορωνοϊού στο βολιώτικο σύνολο.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε κανονικά το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής την περασμένη Κυριακή στον Αμπελώνα Λάρισας με αντίπαλο τον τοπικό ΓΣ, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 66-52, ένα αποτέλεσμα που ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας χαρακτηρίζει φυσιολογικό, με βάση την κατάσταση που επικράτησε το τελευταίο διάστημα στο «ερυθρόλευκο» σύνολο.

«Είχαμε 12 μέρες να κάνουμε προπόνηση και 20 μέρες οικογενειακό διπλό, ουσιαστικά ήμαστε απροπόνητοι, και κάπως έτσι ήρθε η ήττα. Στην άμυνα κάτι κάναμε και κρατήσαμε τους αντιπάλους μας σε χαμηλό σκορ, αλλά ήμαστε χωρίς ρυθμό στην επίθεση, χωρίς συνεργασίες και δεν ανταποκριθήκαμε» τόνισε αρχικά στο «Magnesiasports» ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», ενώ περιμένει και ο ίδιος να δει τι θα γίνει από πλευράς ΕΟΚ για τα εθνικά πρωταθλήματα.

Άλλωστε ο ίδιος σημείωσε ότι: «Αν συνεχιστεί έτσι το πρωτάθλημα, είναι ανάλογα πώς θα βρίσκεσαι εσύ, πώς θα βρεις τον αντίπαλο… Αν είχαμε ξεκινήσει κανονικά και είχαμε κερδίσει τη Λαμία θα πηγαίναμε με άλλη ψυχολογία απέναντι στον ΓΣ Αμπελώνα και σε άλλη κατάσταση, ενώ και ο Αμπελώνας είχε αναβολή στην πρώτη αγωνιστική και άλλαξε το πρόγραμμα που είχε με την Αναγέννηση Καρδίτσας» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τέλος τον παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου που νόσησε με κορωνοϊό, η κατάστασή του είναι καλή και τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να θεωρείται με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο ότι δεν μεταδίδει πλέον τον ιό.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.