Σε ρυθμούς φινάλε και νέας χρονιάς η Νίκη Βόλου

Ενώ απομένουν πέντε παιχνίδια για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων

Πέντε παιχνίδια απομένουν για τη Νίκη Βόλου, δύο εντός και τρία εκτός έδρας, προκειμένου να κλείσει αγωνιστικά η χρονιά, ενώ οι «κυανόλευκοι» επιδιώκουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η χρονιά δεν κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου επεδίωκε την άνοδο στη Super League, αλλά αυτήν τη στιγμή έχοντας κάνει και το ρεπό του δεύτερου γύρου είναι 19 βαθμούς πίσω από την κορυφή, έχοντας 37 βαθμούς έναντι 56 του Πανσερραϊκού και αμφότεροι 22 παιχνίδια, ενώ έχει ελπίδες να διεκδικήσει μέχρι τέλους τη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται η ΑΕ Λάρισας, με 45 βαθμούς. Θα πρέπει να υπενθυμιστεί ότι στις 16 Μαΐου στην επιτροπή εφέσεων η Νίκη Βόλου θα επιδιώξει τη μείωση της τιμωρίας της για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και προφανώς και την επιστροφή του ενός βαθμού που της αφαιρέθηκε στο πλαίσιο της ποινής που της επιβλήθηκε.

Κακά τα ψέματα, πέρα από το αγωνιστικό, το βάρος πέφτει και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τη Νίκη Βόλου να έχει… παράδοση τα τελευταία χρόνια να κλείνει νωρίς τις μεταγραφικές υποθέσεις της και να ετοιμάζεται για την αγωνιστική δράση. Σύμφωνα άλλωστε με τα όσα έχει δηλώσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, δεν θέλει πολλές κινήσεις, πέρα από 2-3 και με ερωτηματικό αν θα χρειαστεί και τέταρτη.

Bέβαια και ο ίδιος ο προπονητής της Νίκης και όλα τα στελέχη της ομάδας περιμένουν να δουν τι θα γίνει και με το επόμενο πρωτάθλημα, καθώς υπάρχει και η άλλη… παράδοση των τελευταίων ετών να «ξεχνά» ν’ αρχίσει. Από τη στιγμή βέβαια που πολλές ομάδες θα υποβιβαστούν, τότε ο ανταγωνισμός αναμένεται να είναι μεγαλύτερος, και τα περισσότερα αγωνιστικά σύνολα να κάνουν πρωταθλητισμό έτσι κι αλλιώς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.