Σε ρυθμούς μπαράζ η Ανόρθωση, που έδωσε φιλικό με τον Ολυμπιακό Β.

Σε ρυθμούς μπαράζ κινείται η Ανόρθωση, που το επόμενο Σάββατο 4/7 αντιμετωπίζει την ΕΑΛ με έπαθλο μία θέση στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Για την καλύτερη προετοιμασία της η ομάδα του Μιχάλη Καπουρνιώτη έδωσε την Πέμπτη (25/6) φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ανόρθωση αναφέρεται:

Συνεχίζονται οι καθημερινές προπονήσεις για την ομάδα της Ανόρθωσης, που το επόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει σε αγώνα μπαράζ τη δεύτερη ομάδα του άλλου ομίλου, ΕΑΛ, για μια θέση στην κορυφαία τοπική κατηγορία (Α1).

Ο αγώνας έχει οριστεί από την ΕΣΚΑΘ για το Σάββατο 4/7 και ώρα 19.00 μ.μ στο κλειστό γήπεδο Φαρσάλων.

Όλοι οι αθλητές της ομάδας παρά την πολύμηνη αποχή τους από τους αγωνιστικούς χώρους επέστρεψαν πριν είκοσι περίπου μέρες στα παρκέ και δείχνουν τεράστια όρεξη και θέληση, ώστε να παρουσιαστούν εκατό τοις εκατό έτοιμοι ψυχικά και σωματικά σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας η Ανόρθωση την περασμένη Πέμπτη αντιμετώπισε την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική. Ο κόουτς των ερυθρολεύκων κ. Βλιώρας χρησιμοποίησε μαζί με τους παλιούς και κάποιους νέους παίκτες που βρίσκονται υπό δοκιμή, ενώ ο νεαρός κόουτς της Ανόρθωσης Μιχάλης Καπουρνιώτης χρησιμοποίησε μόνο όσους αθλητές έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στον αγώνα μπαράζ (περσινό ρόστερ), δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.