Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Νίκη Βόλου

Την ώρα που αρκετές ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο για προετοιμασία, το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει από την επόμενη εβδομάδα και η Νίκη Βόλου, καθώς μέχρι τότε θα έχουν οριστικοποιηθεί και κάποια από τα δεδομένα για το έμψυχο υλικό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αν και κανείς δεν είναι 100% σίγουρος ποτέ θα αρχίσει το πρωτάθλημα της νέας Super League 2, έστω και αν η Λίγκα επιμένει για τις 12 Σεπτεμβρίου, η πρώτη συγκέντρωση των διαθέσιμων παικτών για τον Αλέκο Βοσνιάδη αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα, με την ημερομηνία να ανακοινώνεται με την οριστικοποίησή της. Από κει και πέρα, μετά τις πρώτες προπονήσεις θα ακολουθήσει και η μετάβαση της «κυανόλευκης» αποστολής στο Πήλιο, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και δοκιμές παικτών από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Όσον αφορά τα δεδομένα για το διαθέσιμο ρόστερ οι επαφές σε πολλές περιπτώσεις έχουν ολοκληρωθεί σε ότι αφορά την παραμονή η αποχώρηση παικτών, με τον Αλέκο Βοσνιάδη και τη διοίκηση να κοιτούν από εδώ και πέρα τις λεπτομέρειες και τις μεταγραφικές προσθήκες. Ο τερματοφύλακας Βλάντιμιρ Μπάγιτς είναι μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τη Νίκη Βόλου αλλά έπεται και συνέχεια…

Συνέχεια έπεται και με τις αποχωρήσεις, με τους Σέρτζιο Γκονζάλες και Χουάν Ματέα να μην συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες παραμονής στους «κυανόλευκους», σε αντίθεση με τους Ροχάνο και Λούκας Γκαρσία να φαίνεται ότι παραμένουν όπως διαρρέεται. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπολογίζει κανείς σε ένα καλό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της Νίκης Βόλου, το οποίο όμως θα διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι ικανό ποιοτικά και ποσοτικά να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της νέας Super League 2.

Ενδιαφέρον και από Απόλλωνα Λάρισας για τους αδερφούς Κυρίτση

Όσον αφορά τις δοκιμές παικτών, ο Αλέκος Βοσνιάδης φέρεται να θέλει στην προετοιμασία της Νίκης Βόλου τα αδέρφια Θάνο και Γιάννη Κυρίτση, που έκαναν εξαιρετική χρονιά με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, αλλά ήδη καταγράφεται μεταγραφικός ανταγωνισμός.

Ο λόγος για το ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λάρισας που είναι πρώιμο αλλά υπαρκτό. Ωστόσο φαίνεται ότι και για τους δύο Λαρισαίους παίκτες, αυτή τη στιγμή το προβάδισμα έχει η Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.