Σε ρυθμούς πρωταθλήματος η ενισχυμένη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Αποφασισμένη να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό εμφανίζεται η Δήμητρα Ευξεινούπολης με την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, καθώς οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα βρεθούν όπως όλα δείχνουν στα γήπεδα και πάλι στις 11 Απριλίου, μετά τη σχετική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Η Δήμητρα εξ αρχής είχε δηλώσει ότι επιθυμεί όλα να κριθούν εντός των αγωνιστικών χώρων, και γι’ αυτό φρόντισε το τελευταίο χρονικό διάστημα να ενισχυθεί ποσοτικά και ποιοτικά.

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι στις προπονήσεις έχει επιστρέψει εδώ και αρκετές ημέρες ο Άντριαν Σάβολι, και έτσι ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ανδρωνάς έχει μία επιπλέον λύση στη διάθεσή του. Από την άλλη όμως καταγράφονται και νέες παρουσίες στο ρόστερ της ομάδας, που ενισχύουν την αριστερή πλευρά σε όλες τις θέσεις.

Από τη μία αποκτήθηκε ο νεαρός Βασίλης Νικογιάννης που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο παρελθόν έχει αποτελέσει μέλος του Άθλου Αλμυρού, ενώ έχει μπει στο μικροσκόπιο και των Νίκης Βόλου και ΝΠΣ Βόλος. Από την άλλη, συμφωνία υπάρχει και με τον Σεραφείμ Τανό, που προέρχεται από τον ΝΠΣ Βόλος ενώ έχει εμπειρία και από τους Ρήγα Φεραίο και Διαγόρα Στεφανοβικείου. Στο ρόστερ υπολογίζεται και ο Αλέκος Αραπίτσας.

Από την άλλη δεν φαίνεται να προχωρά η περίπτωση του νεαρού Σταματίου που προέρχεται από τον Ρήγα Φεραίο, καθώς καταγράφονται εμπόδια στη μετακίνησή του στο σύνολο του Μιχάλη Ανδρωνά. Επίσης, στο μικροσκόπιο θα βρεθεί στις ερχόμενες προπονήσεις και ο νεαρός Συμεωνίδης.

Τέλος, η Δήμητρα περιμένει πέρα από την έναρξη του πρωταθλήματος να δει τι θα γίνει και με τα εξ αναβολής παιχνίδια, καθώς θα χρειαστεί επιπλέον και πιο εντατική προετοιμασία αν υπάρξουν εμβόλιμες αγωνιστικές.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.