Σε Σκιάθο, Σέλι, Άρτα, Δράμα και Όλυμπο ο ΣΔΥΒ

Ασταμάτητα συνέχισαν τις δράσεις οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου, συνδυάζοντας την άθληση με τις επισκέψεις σε γνωστές και άγνωστες περιοχές της πατρίδας μας. Το ξεκίνημα έγινε την Τρίτη 14 του μήνα, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, με νέες διακρίσεις στο 5ο Kanapitsa Run που έγινε σε απόσταση 4.600 μέτρων στη Σκιάθο. Ο Αχιλλέας Καλαμάκης αναδείχθηκε νικητής του αγώνα, ενώ ο Χρήστος Τσιτσιγιάννης κατέλαβε την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη (πρώτος στην κατηγορία του).

Το «Seli mountain running 23χλμ & Vertical race 1.25χλμ» έγινε με ποικιλία αγώνων το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Στους αγώνες έτρεξαν από τον ΣΔΥ Βόλου ο Γιάννης Κλόκας και η Βάσω Τασιώνη, ενώ την αποστολή συνόδευσε ο Θωμάς Μαλιαχόβας. Η αρχή έγινε το Σάββατο με τον αγώνα ανωμάλου δρόμου 5.500 μέτρων εντός της περιοχής του χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, όπου ο Γιάννης Κλόκας τερμάτισε 8ος. Λίγο μετά έγινε το Vertical race 1.250 μέτρων, όπου ο ίδιος αθλητής πήρε την 24η θέση. Την Κυριακή στον αγώνα των 23 χιλιομέτρων η Βάσω Τασιώνη τερμάτισε 9η στην κατάταξη των γυναικών.

Η “Σκιά του Κριάκουρα”, ένας αγώνας βουνού σε πανέμορφα μέρη στα Θεοδώριανα Άρτας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/8), με τον Χρήστο Τσιτσιγιάννη να καταλαμβάνει την 16η θέση στον αγώνα των 21 χιλιομέτρων.

Σε αγώνες που έγιναν μερικές μέρες πριν, υπήρξε επίσης η εξής δράση από τους δρομείς του συλλόγου: O Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων Άρτας διοργάνωσε τον 10ο αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή-Δρόμοι του Βασιλιά Αθάμα», απόστασης 12.200 μέτρων στην πανέμορφη διαδρομή από το Αθαμάνιο ως το Τετράκωμο. Τρεις δρομείς του ΣΔΥΒ έτρεξαν στον αγώνα, οι Λεωνίδας Παπαχρήστος, Ευαγγελία Παπαχρήστου, Μιχάλης Κωστής. Τέταρτος τερμάτισε ο Αμβρόσιος Δημητριάδης στον 2ο Αγώνα Δρόμου Πετρούσας Νομού Δράμας, απόστασης 5 χιλιομέτρων.

Οι εξορμήσεις των αθλητών του ΣΔΥ Βόλου συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο και με εναλλακτικές δράσεις: «2ήμερος Ποδηλατικός Όλυμπος 2018» ονομάστηκε η οργάνωση αποστολής με τη διάσχιση πολλών περιοχών στο Βουνό των Θεών με mountain bike. Οι Γιώργος Καλαντζής, Θανάσης Οικονόμου, Αποστόλης Απλαντής, Δημήτρης Ρούσης, Βαγγέλης Θέος, Μίλτος Κωνσταντός ήταν οι αθλητές που «όργωσαν» τον Όλυμπο, κάνοντας κάθε ένας περισσότερα από 100 χιλιόμετρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.