Σε συζητήσεις Ανδρωνάς-Αίας Σούρπης για ανανέωση

Και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Η χρονιά έκλεισε σχετικά θετικά για τον Αίαντα Σούρπης, που παρουσίασε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρόσωπα στην κατηγορία της Α’ ΕΠΣΘ, κοντράροντας στα ίσια όλους τους υπόλοιπους δυνατούς. Οπότε είναι λογικό η διοίκηση να θέλει την παραμονή του Μιχάλη Ανδρωνά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, μία πρώτη επαφή ανάμεσα στον προπονητή και τους διοικούντες έχει ήδη γίνει και αναμένεται και η συνέχεια, ενώ έχει διαφανεί ένα θετικό κλίμα. Βέβαια, είναι νωρίς ακόμη για τη λήψη των οριστικών αποφάσεων, ωστόσο στην περίπτωση του Αίαντα Σούρπης δεν αποκλείεται αυτές να έρθουν σύντομα στο προσκήνιο.

Ο Αίας Σούρπης πάντως θέλει να διατηρηθεί σε ένα καλό ανταγωνιστικό επίπεδο, έχοντας να επιδείξει γενικότερα μία σταθερή διοίκηση, κάτι που σαφώς παίζει ρόλο και στις αποφάσεις του τεχνικού επιτελείου αλλά και στον σχηματισμό του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εξάλλου και ο Μιχάλης Ανδρωνάς δεν μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης με κάποιον άλλο σύλλογο. Όλα δείχνουν ότι δίνει προτεραιότητα στον Αίαντα Σούρπης και όλα εξαρτώνται από την κατάληξη των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.