Σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα ο στίβος της Νίκης Βόλου

Σε ημερίδα στίβου στο Κλειστό Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχουν αθλητές της αγωνιστικής ομάδας στίβου της Νίκης. Οι αγώνες, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 και η αποστολή θα αναχωρήσει την ίδια μέρα το μεσημέρι.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι οι: Σταμάτης Ασημακόπουλος (τριπλούν), Κατερίνα Κόκκαλη (τριπλούν), Βαγγέλης Μιχάλης (τριπλούν), Χάρης Μάνης (60 μ.), Κατερίνα Χούστη(60 μ.).
Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και οι προπονητές της αγωνιστικής Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας. Να σημειωθεί ότι, πρόκειται για τους πρώτους επίσημους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Παράλληλα, με 40 αθλητές κι αθλήτριες της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας, θα συμμετέχει στους Αναπτυξιακούς Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου, που θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, στην Πηγή Τρικάλων.

Πρόκειται για τους πρώτους αγώνες της χρονιάς και η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Το τμήμα θα συμμετέχει:
-Στην Κατηγορία Κ12 με δύο ομάδες, δύο αγόρια και δύο κορίτσια στο 4×1000
-Στην Κατηγορία Κ14 στα 2χλμ.
-Στην Κατηγορία Κ16 στα 3χλμ. και 4χλμ.
-Στην Κατηγορία Κ18 στα 4χλμ.

Την αποστολή, θα συνοδεύσουν, ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου και Δημήτρης Καραντάκος.

Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα
Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης, οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου, Ελένη Σκουργιά, Ηλιάνα Σταυρουλάκη και Δημήτρης Καραντάκος καθώς κι η υπεύθυνη γραμματείας του τμήματος Σοφία Νικολαΐδη, έκοψαν την βασιλόπιτα στο Πανθεσσαλικό, ενώ παρευρέθηκε κι η υπεύθυνη Τύπου του Ερασιτέχνη και του τμήματος στίβου Αναστασία Φύσσα.

Ο κ. Τάκης, ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες, ενώ το φλουρί, πέτυχε η προπονήτρια ακαδημιών του τμήματος Ελένη Σκουργιά. Την επόμενη εβδομάδα, τα τμήματα ακαδημιών θα κόψουν το καθένα τη δική του πίτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.