Σε Θήβα, Πτολεμαΐδα και Σέρρες ο Ο.Μ.Α.Θ.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας εκπροσωπείται από συνολικά οκτώ αθλητές του σε τρεις διαφορετικούς αγώνες σε Θήβα, Πτολεμαΐδα και Σέρρες το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Το ενδιαφέρον μεταφέρεται στις Σέρρες και στον τελικό του Drift Kings of Nations, ένα παγκόσμιο θεσμό, στον οποίο θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Καμζιόλης με B.M.W. E30, θέλοντας να κάνει το βήμα παραπάνω σε μία χρονιά που εμφανίζεται πιο ώριμος και δυνατός.

Στον 5ο αγώνα του πρωταθλήματος ασφάλτου, το Ευβοιωτικό Rally, θα συμμετάσχουν δύο πληρώματα, οι πρωταθλητές του 2018 Γιάννης Πλάγος-Άλκης Ρέντης με Honda Civic Type-R στην πρώτη τους εμφάνιση για φέτος έχοντας πλέον μεγαλύτερο ανταγωνισμό και οι Κλεάνθης Νικολουδάκης-Γιάννης Μόσχος με Citroen Saxo στην πιο δύσκολη ίσως κατηγορία από πλευράς ανταγωνισμού, την C6.

Τέλος στην Πτολεμαΐδα και πιο συγκεκριμένα στη Βλάστη θα διεξαχθεί η ομώνυμη ανάβαση που αποτελεί τον προτελευταίο αγώνα του κυπέλλου αναβάσεων Βορείου Ελλάδος με τον Παναγιώτη Συτζάκη με Suzuki Swift να συνεχίζει μια πρώτη χρόνια γεμάτη εκπλήξεις, την ώρα που ο Μιχάλης Παρασκευάς με ίδιο αυτοκίνητο θέλει να συνεχίσει τις εκρηκτικές του εμφανίσεις τόσο στον συγκεκριμένο αγώνα όσο και στον θεσμό ενώ ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra έδειξε σημάδια των δυνατοτήτων του συνδυασμού στην Πορταριά και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογο τέμπο.

Να σημειωθεί ότι στον 4ο και τελευταίο αγώνα του κυπέλλου αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, την 1η ανάβαση Τσακώνας, ο Γιάννης Πλάγος με Honda Civic Type-R έκανε την πρώτη του εμφάνιση για φέτος κερδίζοντας με άνεση την κατηγορία 1600 κ.εκ.-2000 κ.εκ., πραγματοποιώντας μια εξαιρετική προπόνηση για τη συνέχεια της χρονιάς.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην Καλαμάτα και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν σε Σέρρες, Θήβα και Πτολεμαΐδα καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.