Σε τουρνουά βόλεϊ στη Λάρισα οι Γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου

Mε φόντο την έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΚΕΛ, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της σε νέο τουρνουά βόλεϊ, παρουσία ομάδων που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα των Α2 και Β’ Εθνικής καθώς και τοπικά.

Συγκεκριμένα, η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου θα βρεθεί στη Λάρισα προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Γιάννουλης. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης, με τη συμμετοχή και των ΑΕΛ, Ασκληπιού Τρικάλων και ΓΣ Νίκαιας.

Την ίδια στιγμή, το ΔΣ του συλλόγου συνεχάρη τον προπονητή της ομάδας, Περικλή Ξύδη για την επιλογή του στη θέση του περιφερειακού ομοσπονδιακού προπονητή για την ΕΣΠΕΚΕΛ. «Η επιλογή αυτή είναι μία ακόμη επιβεβαίωση του υψηλού επιπέδου προπονητικής κατάρτισης του Περικλή Ξύδη. H Διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήρια της στον προπονητή της ομάδας μας Βόλεϊ για την επιλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία και σε αυτά τα καθήκοντα του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, το ΔΣ του συλλόγου ανακοίνωσε και τη δημιουργία νέου τμήματος Γυναικών όλων των ηλικιών στη Νέα Αγχίαλο, που θα προπονείται στο κλειστό γυμναστήριο του εκεί Λυκείου. Αρμόδιος για την λειτουργία του τμήματος είναι ο Περικλής Ξύδης και για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 6944211271.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.