Σε τροχιά 2022-23 η Νίκη Βόλου

Aρχίζει η υλοποίηση του σχεδιασμού

Αφού έκλεισε και τυπικά το θέμα Βοσνιάδη στη Νίκη Βόλου, με την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και επισήμως, πλέον οι εξελίξεις που αναμένονται έχουν να κάνουν με τη διαμόρφωση του ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τις επαφές να έχουν αρχίσει και να έπεται συνέχεια.

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, έτσι και στην τωρινή, οι συζητήσεις κατηγοριοποιούνται σ’ αυτές με παίκτες το συμβόλαιο των οποίων ολοκληρώνεται και η εκάστοτε ομάδα θέλει να συνεχίσει μαζί τους, σ’ αυτές με παίκτες που θα αποχωρήσουν είτε έχουν ακόμη συμβόλαιο είτε δεν πρόκειται ν’ ανανεωθεί, και φυσικά στις μεταγραφικού ενδιαφέροντος, με νέα πρόσωπα να κάνουν την εμφάνισή τους.

To θετικό για τη Νίκη είναι ότι έχει στις τάξεις της ένα ικανό αριθμό παικτών που έχουν συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, και αυτήν τη στιγμή ο σχεδιασμός έχει επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα κομμάτια για τη συμπλήρωση του παζλ. Η αντικατάσταση των Αθανασίου και Μιράντα, όπως και του αποχωρήσαντα από την ενεργό δράση Αποστολίδη είναι τρία από αυτά, όπως και ένα ακόμη έχει να κάνει με κάλυψη θέσης επιθετικά.

Το γεγονός ότι συνεχίζεται η συνεργασία με τον Αλέκο Βοσνιάδη (και με όλο το τεχνικό επιτελείο όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση) σημαίνει όπως μπορεί να εκτιμήσει κανείς ότι δεν χρειάζεται να γίνουν πολλά, αφού ο ίδιος ο προπονητής ξέρει εξ αρχής τις όποιες αδυναμίες και τα κενά στο ρόστερ και ξέρει τι ν’ αναζητήσει στη μεταγραφική αγορά.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.