Σε «βαρύ» κλίμα η Γενική Συνέλευση του Πυράσου

Μόσδρομος: Θα πρωταγωνιστήσουμε ξανά όταν ετοιμάσουμε το γήπεδό μας

Σε «βαρύ» κλίμα διεξήχθη η Γενική Συνέλευση του Πυράσου που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Δευτέρα 21 Ιουνίου και ο λόγος έχει να κάνει με την χαμένη άνοδο στην Γ’ Εθνική, που ήταν και ο μεγάλος στόχος για Διοίκηση, προπονητές και φίλαθλο κόσμο. Βέβαια, όπως ειπώθηκε κι από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιάννη Μόσδρομο «η κατάκτηση του νταμπλ είναι μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα μας». Ο στόχος του νυν Προέδρου, όπως διαφάνηκε από τη χθεσινοβραδινή Συνέλευση των μελών του Πυράσου, είναι να ανοιχτεί η Διοίκηση στην έλευση και ενασχόληση νέων μελών με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου.
«Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε εκ νέου με την ολοκλήρωση του γηπέδου μας, μιας και σίγουρα οι –σχεδόν- καθημερινές μετακινήσεις μας στο Βόλο, μας στοίχισαν κατά την περυσινή χρονιά. Πλέον, πάμε σε μία χρονιά όπου δύσκολα θα μπορέσουμε να επαναλάβουμε όλα όσα κάναμε φέτος. Το εξοδολόγιο που είχαμε πέρυσι ήταν μεγάλο και χωρίς την είσοδο νέων μελών και χορηγών, δεν ξέρω πώς θα καταφέρουμε να το ξανακάνουμε», τονίζει στο «magnesiasports» ο Πρόεδρος του Πυράσου Γιάννης Μόσδρομος και προσθέτει «Θα συζητήσουμε με το σύνολο των ποδοσφαιριστών που έχουμε στον Πύρασο και τη νέα χρονιά». Τέλος, για τις ακαδημίες του Πυράσου τονίζει «έχουμε παιδιά στις ακαδημίες μας κι αυτά είναι το μέλλον μας. Κάποια στιγμή θα πρέπει να μπουν κι αυτά στην ομάδα και να αγωνιστούν».
Πάντως όπως αφήνει να εννοηθεί, πιθανότατα θα είναι εκ νέου υποψήφιος, σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποιος άλλος να αναλάβει «τα τελευταία 15 χρόνια είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι που βάζουμε υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο. Θέλουμε νέους ανθρώπους να βοηθήσουν με όποιες δυνάμεις έχουν». Πλέον, μετά την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, ο Πύρασος θα ορίσει ημερομηνία εκλογών, οι οποίες πιθανότατα θα οριστούν για την επόμενη εβδομάδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.