ΣΕΓΑΣ: Στα Τρίκαλα η Σοφία Σακοράφα

 

Την Τρικαλινή Σοφία Σακοράφα, παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ακοντισμό, πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και βουλεύτρια υποδέχθηκε τη Μ. Πέμπτη (29/04) στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο κ. Παπαστεργίου καλωσόρισε την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, υπενθυμίζοντας τη σημαντικότητα του Δημοτικού Σταδίου συνολικότερα για τον αθλητισμό στα Τρίκαλα. Έμφαση έδωσε στη συνέργεια που μπορεί να προκύψει, με οφέλη για τον αθλητισμό και τις υποδομές του στον Δήμο Τρικκαίων.

Κατά τη συνάντηση τονίστηκε επίσης η ανάγκη επίλυσης του θέματος με τις καθυστερήσεις στην αναμόρφωση του ταρτάν. Η δε αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Εφη Λεβέντη, συζήτησε διεξοδικότερα το θέμα, ενώ παρουσίασε δράσεις και παρεμβάσεις που έχει υλοποιήσει ή δρομολογεί ο Δήμος Τρικκαίων στο Στάδιο. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην εγκατάσταση θέρμανσης με φυσικό αέριο στην προπονητική αίθουσα «Γιώργος Τσιάντας» το αμέσως επόμενο διάστημα.

Τέλος, ακολούθησε συνάντηση – ανοικτός διάλογος της κ. Σακοράφα με μέλη συλλόγων (διοικήσεις, αθλητές/τριες) του στίβου στα Τρίκαλα.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.