«Σειρήνες» από Ιταλία για τον Λημνιό

Δημήτρης Λημνιός: Με την φανέλα του ΠΑΟΚ εντυπωσιάζει. Ο Βολιώτης 21χρονος εξτρέμ έχει αρπάξει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που του έχει δώσει ο Άμπελ Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δικαιώνεται περίτρανα για την επιλογή του. Ο νεαρός από το ξεκίνημα της σεζόν έχει καθιερωθεί στις πτέρυγες του «Δικεφάλου του Βορρά». Με την καλή του αγωνιστική κατάσταση προσφέρει λύσεις τόσο αμυντικά αλλά κυρίως επιθετικά.

Μαζί με τον Κάρολ Σφιντέρσκι οδηγούν τον ΠΑΟΚ στον δρόμο των επιτυχιών. Μάλιστα η αγωνιστική του κατάσταση τον έφερε και στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας. Ο Φαν Σιπ εμπιστεύτηκε τον Λημνιό δίνοντας του φανέλα βασικού στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην Ιταλία.

Αρέσει στους Ιταλούς ο Λημνιός
Εκεί, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, η περίπτωσή του συζητήθηκε μεταξύ μάνατζερ και ανθρώπων ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι ήδη έχουν σχηματίσει… φάκελο για εκείνον και η… κατασκοπία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα.Ο διεθνής άσος, μαζί με τους Γιαννούλη και Σφιντέρσκι, είναι τα τρία πρόσωπα που έχουν τη μεγαλύτερη εξέλιξη τη φετινή σεζόν στον «Δικέφαλο του Βορρά» και ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει να τους εμπιστεύεται περισσότερο. Θυμίζουμε πως η καριέρα του ξεκίνησε από τον Ατρόμητο, με τον ΠΑΟΚ να τον ανεβάζει στην Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2017. Τα αλματώδη του βήματα είναι πλέον βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα αφήσει την Ελλάδα κυνηγώντας κάτι ακόμη καλύτερο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.