Σεμινάριο για αγώνες Regularity Ιστορικών Οχημάτων

Μετά από πρωτοβουλία της Λέσχης των Φίλων Ιστορικού Οχήματος

Η Λέσχη «Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» διοργανώνει ένα ειδικό σεμινάριο για τους αγώνες Regularity Ιστορικών Οχημάτων τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 στο Ξενοδοχείο Valis Resort και ώρες 17:00-19:00, με εκπαιδευτές καταξιωμένα και έμπειρα στελέχη μεγάλων φορέων, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το σεμινάριο έχει ελεύθερη είσοδο για τους κατόχους ιστορικών οχημάτων, αλλά και για όλους τους φίλους της Λέσχης, που αγαπούν το ιστορικό όχημα και θα ήθελαν να ενημερωθούν για τον μαγικό κόσμο της κλασικής αυτοκίνησης και να γνωρίσουν από ειδικούς τον τρόπο διοργάνωσης των Αγώνων Regularity με κλασικά – ιστορικά οχήματα, την προετοιμασία, τις διαδικασίες συμμετοχής και τον τρόπο με τον οποίο τα πληρώματα συμμετέχουν σε αυτούς.

Στο σεμινάριο θα διδάξουν ο πρόεδρος του ΣΙΣΑ κ. Μιχ. Μουζούκης και ο Διοργανωτής του Pindos Historic Rally κ. Σπ. Μουστάκας.

Ο Πρόεδρος της ΦΙΟ κ. Κώστας Καρακατσάνης δήλωσε ότι: «Με τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλουμε στη διαμόρφωση ενός νέου τοπίου για το κλασικό –ιστορικό όχημα στη χώρα, δίνουμε κίνητρα στους κατόχους να συντηρήσουν τα κλασσικά τους οχήματα, δημιουργούμε ενημερωμένους οδηγούς που διεκδικούν ρόλο για τα κλασικά τους οχήματα, που με πολύ κόπο, κόστος και μεράκι συντηρούν και το κυριότερο δημιουργούμε λόγους να κινήσουν το όχημά τους συμμετέχοντας σε εξαιρετικές διοργανώσεις, που θα πυκνώσουν στο άμεσο μέλλον, μέσα από τις οποίες απολαμβάνουν το κλασσικό τους όχημα και ταυτόχρονα γνωρίζουν την «άγνωστη» πλην πανέμορφη, Ελλάδα.

Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύεται ο πολιτισμός, η ιστορία, τα αξιοθέατα, οι αρχαιολογικοί χώροι ,τα τοπικά προϊόντα και η βαθιά καλλιέργεια και η κουλτούρα φιλοξενίας, ενός περήφανου λαού, όπως είναι οι Έλληνες, δεδομένου ότι το κλασικό όχημα έχει σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια φίλους, οι οποίοι παρακολουθούν και ενημερώνονται για τις δράσεις στην κλασική αυτοκίνηση, μετατρέποντας έτσι το κλασικό όχημα σε ένα δυνατό αναπτυξιακό εργαλείο, αφού διαφημίζει τη χώρα σε όλο τον κόσμο και δημιουργεί επισκεψιμότητα και πολιτιστικό- αθλητικό Τουρισμό. Γι’ αυτό και η Πολιτεία έχει κάθε λόγο να υποστηρίζει τέτοιας διεθνούς εμβέλειας γεγονότα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.