Σεμινάριο Kyokushinkai Karate στην Αγριά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αγωνιστικό σεμινάριο του Kyokushinkai Karate του 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγριάς. Το σεμινάριο διοργάνωσε ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της χώρας μας, Ιωάννης Στεφάνου και έλαβαν μέρος περίπου 100 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών από Συλλόγους του Βόλου, της Καλαμπάκας, της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας.

Το αγωνιστικό σεμινάριο διεξήχθη σε τρεις ενότητες. Η πρώτη περιλάμβανε βασικές τεχνικές του παραδοσιακού μέρους του συστήματος όπου από το καλό επίπεδο εκτέλεσης αυτών των τεχνικών ο αθλητής μπορεί να εξελιχθεί και να διαμορφώσει παράλληλα ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και όσον αφορά την αυτοπροστασία του, την δυναμική αυτοάμυνα του Kyokushinkai Karate.

Στη δεύτερη ενότητα οι συμμετέχοντες διδάχθηκαν αυτοάμυνα εκτάκτου ανάγκης σε ρεαλιστικές μορφές επιθέσεων για αυτοπροστασία στον δρόμο και στην τρίτη οι προπονητές δίδαξαν τεχνικές αγώνων από την πολυετή αγωνιστική τους εμπειρία και μεθοδολογία. Εξήγησαν στους αθλητές αλλά και στους γονείς που παρακολούθησαν το σεμινάριο τις βασικές αρχές του Kyokushinkai Karate και τα οφέλη που αποκομίζουν οι ασκούμενοι, τόσο στην διαμόρφωση ενός ακέραιου χαρακτήρα μέσω του αυτοελέγχου και του ήθους όσο και την διάπλαση του σώματος και την αυτοάμυνα που στην σημερινή εποχή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Στο αγωνιστικό σεμινάριο έδωσαν το «παρών» οι εκπαιδευτές του Kyokushinkai Karate Δημήτρης Δημάκης και Ελένη Γεωργιάδου με τον αδερφό σύλλογο του Kyokushinkai Karate «Άθλησις» της Ν. Ιωνίας, ο εκπαιδευτής από τον Σύλλογο της Καλαμπάκας Χρήστος Καραγεώργος, ο εκπαιδευτής από τον σύλλογο Πτολεμαΐδας κ. Στέφανος Τρανίδης και από τον Σύλλογο Κοζάνης ο Γαύρος Νίκος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.