Σενάρια για επιστροφή δανεικών από τον ΝΠΣ Βόλος στον ΠΑΟΚ

Ενώ κανείς δεν ξέρει εάν και πότε θα γίνει η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Super League, υπάρχουν ήδη αναφορές για κινήσεις όσον αφορά τον σχηματισμό του ρόστερ των ομάδων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σ’ αυτό πλαίσιο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «metrosport.gr» αναφέρεται στους δανεικούς του ΠΑΟΚ στον ΝΠΣ Βόλος και πιο συγκεκριμένα στον Κώστα Μπαλογιάννη. Μάλιστα τονίζεται σ’ αυτό ότι μετά από 7 και πλέον μήνες στον ΝΠΣ Βόλος, ο 21χρονος μέσος δικαιούται να υποστηρίζει ότι έκανε ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του, με 20 συμμετοχές που χαρακτηρίζονται ως διαβατήριο για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα έχει τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή και έχει εισηγηθεί θετικά για τον Τρικαλινό χαφ. Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάζεται μάλιστα να έχει ελέγξει την πορεία και άλλων παικτών όπως αυτή του Απόστολου Διαμαντή με 13 συμμετοχές, ενώ από το μικροσκόπιο του περνά και ο Λευτέρης Λύρατζης που έχει 21 συμμετοχές.

Πάντως, εάν και όταν αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση, και με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο της Super League, είναι δεδομένο ότι οι αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων, κυρίως με επιστροφή δανεικών παικτών στους  συλλόγους που ανήκουν θα είναι πολλές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.