Σεβαστής: «Διανομή των 12 εκατομμυρίων μπροστά σε πολιτικό Βατερλώ»

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής κάνει λόγο για πολιτικό «Βατερλώ» του Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος τελικά μοιράζει τα 12 εκατ. σε σωματεία που απλά έχουν κάνει προεγγραφή στο Μητρώο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Σεβαστή:  «Μπροστά στο πολιτικό «Βατερλώ», που ο ίδιος προκάλεσε,  ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αποφάσισε να προχωρήσει στην κατανομή των 12 εκ. ευρώ στα Αθλητικά Σωματεία της Χώρας, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των καταχωρηθέντων στοιχείων των Σωματείων στο περιβόητο Μητρώο.

Ενόψει δηλαδή του κινδύνου, η καταβολή των έκτακτων οικονομικών ενισχύσεων να ολοκληρωθεί του χρόνου, ο κ. Αυγενάκης ξέχασε «το χάος», το «όργιο παρανομιών» και «τη διακίνηση μαύρου χρήματος» στον Σωματειακό Αθλητισμό και αποφάσισε να μοιράσει το κρατικό  χρήμα χωρίς έλεγχο. Σωστά! Έτσι έπρεπε να το κάνει από την αρχή. Και πρέπει να το επαναλάβει και για το 2021!

Όμως τώρα που αποφάσισε, σωστά, να μοιράσει κρατικό χρήμα χωρίς έλεγχο, θα επιμείνει να ολοκληρώσει τον απίστευτης γραφειοκρατικής  υπερβολής έλεγχο των υπηρεσιών της ΓΓΑ, προκειμένου να ασκήσουν τα ενεργά Σωματεία της Χώρας το Συνταγματικό δικαίωμα τους, του Συναιτερίζεσθαι; Μήπως τελικά με τον τρόπο αυτό δικαιώνει πανηγυρικά και αδιάψευστα, αυτούς που προέβλεψαν ότι το Μητρώο «εφευρέθηκε» για να χειραγωγήσει κατά το δοκούν τις Αρχαιρεσίες των Αθλητικών Ομοσπονδιών;

Δυστυχώς για τον κ. Υφυπουργό αυτό είναι πια περισσότερο από φανερό! Γι’ αυτό του συστήνουμε να δηλώσει δημόσια ότι τα ίδια μέτρα και σταθμά, θα ισχύσουν και για το δικαίωμα ψήφου των Σωματείων, που έχουν Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, την προβλεπόμενη αθλητική δραστηριότητα και έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.