ΣΦΟΒ: “Ακυρώστε την αναδιάρθρωση ή παραιτηθείτε”

Ανακοίνωση με αιχμές προς πάσα κατεύθυνση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου, με θέμα την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τις επόμενες εβδομάδες στελέχη του θα επισκεφθούν τα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και σε περίπτωση που δεν εισακουστούν τα αιτήματά τους, θα προβούν στην πολύωρη κατάληψή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Μετά τους πολιτικά απατεώνες και πολιτικά εγκληματίες του 2011-2012, τους Γεώργιο Παπανδρέου και Γερουλάνο, το σαθρό, διεφθαρμένο και φασιστικό σύστημα της χρεοκοπημένης χώρας μας ξαναγέννησε έναν νέο πολιτικά απατεώνα και πολιτικά εγκληματία, τον σημερινό υφυπουργό κ. Βασιλειάδη ο οποίος συνήνεσε και συμφώνησε με τους εξυγιαντές της ΕΠΟ με τους Γραμμένηδες και Λασκαράκηδες, στην πιο άδικη, απάνθρωπη και παράνομη αναδιάρθρωση.

Ο Ολυμπιακός μας απλά θα χάσει μια χρονιά στην πορεία του για τη Σούπερ Λίγκα. Κάποιοι όμως πολιτικοί, βουλευτές, στελέχη και υφυπουργοί του κυβερνώντος κόμματος θα χάσουν μια ολόκληρη πολιτική ζωή και καριέρα. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα της κυρίας Ροδούλας Ζήση και του κ. Κ. Καρτάλη.

Τους καλούμε έστω και τώρα να ανατρέψουν την κατάσταση με δυναμική, με ψυχή και με αγάπη στην πόλη του Βόλου και στις ιστορικές ομάδες του.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού την Κυριακή στον τελευταίο αγώνα θα στείλει ένα μεγάλο μήνυμα.

Δεν ξεχνάμε, δε συγχωρούμε.

Δηλώνουμε πιο πεισμωμένοι και πιο αποφασισμένοι.

Σφυρηλατούμε δυνατά τη συσπείρωσή μας και την ενότητά μας.

Τις επόμενες εβδομάδες στελέχη του ΣΦΟΒ θα επισκεφτούν τα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και αν δεν εισακουστούμε, θα προβούμε σε πολύωρη ειρηνική και συμβολική κατάληψη των γραφείων και θα ζητήσουμε τις παραιτήσεις όλων, των δύο υφυπουργών, των δύο βουλευτών, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και του υποψηφίου Δημάρχου.

Να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, να ακυρώσουν την αναδιάρθρωση για φέτος και να αποκαταστήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου από το έγκλημα του 2011.

Δεν μας καλύπτουν οι ανακοινώσεις τους. Θέλουμε πράξεις ευθύνης και ουσίας.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.