ΣΦΟΒ: Ελπίζουμε στην άνοδο

Ανακοίνωση, μετά τις εξελίξεις στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου. Όπως αναφέρεται «Θέλουμε να συγχαρούμε τους 6.000 και πλέον οπαδούς μας που έδωσαν βροντερό παρών στο ματς της Κυριακής και που έδειξαν παιδεία και στήριξη στην ομάδα μας.

Να “συγχαρούμε” και τον διαιτητή, τον άξιο εκπρόσωπο της νέας εξυγιαντικής κίνησης στις βρώμικες παράγκες του ποδοσφαίρου, άσχετα αν δεν είδε τρία καταφανέστατα πέναλτυ υπέρ της ομάδας μας.

Κουτσάφτηδες, Φωτιάδηδες, Γράντζηδες, Τζιοβαραίοι και άλλοι είναι αυτοί που θα εξυγιάνουν τον χώρο της διαιτησίας, δικαιώνοντας τα άφθαρτα και έντιμα αφεντικά τους.
Ζήτω.

Σ’ ενα κρίσιμο σταυροδρόμι όπου η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να περάσει πρώτη στη βαθμολογία, παρ’ όλο το δυσμενές κλίμα στους φιλάθλους και παίκτες, η Διοίκηση στέκεται δυνατά στα πόδια της και πήρε μια καθοριστική απόφαση, αυτήν της απομάκρυνσης του προπονητή ο οποίος είναι υπεύθυνος για την όποια εικόνα της ομάδας μας, αλλά και για τις μεταγραφές του Γενάρη.

Του καταλογίζουμε ότι “έφαγε” με τις κινήσεις του τον καλύτερο αμυντικό της κατηγορίας, τον Κωστόπουλο, δεν διόρθωσε τίποτα από την παλιά εικόνα της ομάδας στο θέμα της κυκλοφορίας, ανάπτυξης και δημιουργίας και δεν είδε ότι έλλειπε από την ομάδα ένας δεύτερος κυνηγός “σκόρερ” ώστε να λυθεί το πρόβλημα του γκολ αφού στην ομάδα υπήρχε μόνο ένας παίκτης που σκόραρε.

Εμείς θα στηρίξουμε την ομάδα και τη Διοίκηση μέχρι το τελευταίο παιχνίδι και ελπίζουμε στην άνοδο και ότι τίποτα δεν χάθηκε.
Η ελπίδα είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο συναίσθημα που σου δίνει κουράγιο, δύναμη και πίστη.
Η ομάδα μας μπορεί να ανατρέψει τα πάντα και να πάρει όλα τα παιχνίδια που υπολείπονται.
Την Κυριακή θα είμαστε στο γήπεδο των “Αετών” στα Τρίκαλα, κάνοντας μια νέα δυναμική αρχή.

Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.