ΣΦΟΒ: «Κρατάμε το βλέμμα μας ψηλά-Ευθυγραμμιζόμαστε με τη Διοίκηση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων Ολυμπιακού Βόλου (ΣΦΟΒ), κάνοντας γνωστό ότι ευθυγραμμίζεται απόλυτα στις αποφάσεις και θέσεις της διοίκησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Φίλοι του Ολυμπιακού,

Αφού παρακολουθήσαμε τόσο καιρό το μπάχαλο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, με τη φημολογούμενη αναδιάρθρωση, τις προσφυγές και τις ατελείωτες συνελεύσεις, σήμερα καταγγέλλουμε ως μοναδικό υπεύθυνο τον Υφυπουργό κ. Αυγενάκη, έναν πολιτικό αδιάφορο, ψυχρό και άδικο.

Ήτανε αυτός που πριν λίγο καιρό κατήγγειλε το έκτρωμα της αναδιάρθρωσης του Βασιλειάδη και σήμερα νοιάζεται για τα Χανιά, μια ομάδα που κόβουν 12 εισιτήρια όπως και άλλες 9 ομάδες από τη Super League 2.

Δυστυχώς, το διεφθαρμένο, χρεοκοπημένο και φασιστικό σύστημα της χώρας μας, φυσικό και επόμενο είναι κάθε χρόνο να γεννά νέους πολιτικούς απατεώνες οι οποίοι ασελγούνε πάνω στο ποδόσφαιρο.

Αλλά εμείς, όμως, είμαστε Ολυμπιακός Βόλου και είμαστε περήφανοι γιατί η αγαπημένη μας ομάδα είναι η κορυφαία επαρχιακή δύναμη στη χώρα μας, με τον περισσότερο κόσμο και δύναμη. Οι 18.000 οπαδοί μας που έγραψαν την ιστορία και το βιογραφικό, παραμένουν με την ψυχή τους και την σκέψη τους στην ομάδα και όλοι μας υπηρετούμε τον Σύλλογο με μετριοπάθεια και ήθος.

Καθημερινά σφυρηλατούμε την ενότητα και την συσπείρωσή μας.

Η αισιοδοξία μας αντανακλά τις καλύτερες μέρες για το αύριο.

Κρατάμε τον Ολυμπιακό μας όρθιο και εγγυόμαστε για το μέλλον της ομάδας μας.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα στις αποφάσεις και θέσεις της Διοίκησης

Ο Ολυμπιακός Βόλου, κυρίαρχη ποδοσφαιρική δύναμη με την πολύχρονη ιστορία του, το κύρος του, τον κόσμο του, στέλνει μήνυμα ότι όλοι μας είμαστε σε φάση μάχης, ανάτασης και ανασυγκρότησης και όχι σε φάση εσωστρέφεια και μιζέριας.

Κρατάμε το βλέμμα μας ψηλά, δεν νιώθουμε ηττημένοι, κρατούμε το ηθικό μας και τη φωνή μας δυνατή και προχωράμε μπροστά.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας όλους τους νέους ποδοσφαιριστές και τον νέο μας προπονητή κ. Ξηρόφωτο, τον οποίο στηρίζουμε απόλυτα και ήταν η καλύτερη επιλογή της Διοίκησης».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.