ΣΦΟΒ: «Την Κυριακή κοκκινίζουμε την Κοζάνη»

Ανοιχτή επιστολή-ανακοίνωση με αποδέκτες τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, καλώντας όλους τους υποστηρικτές της ομάδας να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Φίλοι του Ολυμπιακού

Την Κυριακή αρχίζει ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος με μια νέα προσπάθεια για την ανάταση και αναγέννηση της ομάδας μας.

Για εμάς τους οπαδούς, η κατάκτηση της  πρώτης θέσης είναι μονόδρομος και θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αγαπημένη μας ομάδα, τους προπονητές και την Διοίκηση.

Όλο αυτό το διάστημα, εισπράττουμε την θετική ανταπόκριση του κόσμου και οι χιλιάδες οπαδοί μας, όλη η πόλη είναι με τον Ολυμπιακό μας, αλλά κουρασμένοι και απογοητευμένοι οι φίλαθλοι μας δεν είναι ενεργοί προσωρινά και δεν δίνουν το παρόν στους αγώνες της ομάδας μας. Τα 1150 περίπου εισιτήρια διαρκείας δείχνουν την αγάπη του κόσμου, όταν στην Super league 2 όλες οι ομάδες πλην της ΑΕΛ δεν έχουν διαθέσει πάνω από 248 εισιτήρια διαρκείας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου με το ανώτερο βιογραφικό της κορυφαίας επαρχιακής ομάδας στην χώρα μας με τον περισσότερο κόσμο και εισιτήρια, είναι ο σύλλογος που μας συναρπάζει και που μας πωρώνει και που μας αγκαλιάζει. 

Αισιοδοξούμε και πιστεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Μόνο εμείς μπορούμε να ξαναγεμίσουμε το Πανθεσσαλικό μόνοι μας και να γονατίζουμε τους ψευτομεγάλους της Αθήνας και Θεσσαλονίκης που στηρίζονται στο κράτος στο παρακράτος και στις βρώμικες διαιτησίες.

Την Κυριακή θα είμαστε στην Κοζάνη για το για το πρώτο ματς που θα είναι νικηφόρο. Δηλώνουμε την συμμετοχή μας και κοκκινίζουμε την γηπεδούχο έδρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.