Σιγή και αναμονή για τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου

Περιμένουν νεότερα τα μέλη του Ερασιτέχνη

Η πρώτη κίνηση από πλευράς Ερασιτέχνη έγινε για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου να βρεθεί αυτός ή αυτοί που θ’ αναλάβουν να «τρέξουν» την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο μέχρι στιγμής κάτι επίσημο δεν έχει έρθει στο προσκήνιο.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό, τόσο η οικονομική συγκυρία στη χώρα όσο και τα δεδομένα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την επόμενη αγωνιστική περίοδο, βάζουν εμπόδια στην όλη αναζήτηση. Η Γ’ Εθνική της χρονιάς 2022-23 είναι ιδιαίτερα απαιτητική και πιο πολυέξοδη σε σχέση με τη φετινή αγωνιστική περίοδο και οι 200 χιλιάδες ευρώ μοιάζουν να είναι το μικρότερο ποσό που θ’ απαιτηθεί για να έχει ένας σύλλογος ανεξαρτήτως ονόματος πρωταγωνιστικό ρόλο… Ήδη, η φημολογία που έχει αναπτυχθεί για το μέλλον των διοικήσεων διαφόρων ομάδων της κατηγορίας μόνο θετική δεν είναι, με πολλούς προέδρους, χρηματοδότες και παράγοντες να ετοιμάζονται ακόμη και ν’ αποχωρήσουν, ειδικά αν δεν προκύψει περαιτέρω οικονομική στήριξη από το κράτος. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που τονίζουν ότι ακόμη και η Super League 2, πόσο μάλλον η Γ’ Εθνική, είναι κατηγορίες που απαιτούν περισσότερα χρήματα απ’ όσα προσφέρουν.

Το να βρεθεί κάποιο σχήμα που θα μπορεί να διαθέσει τόσα χρήματα (ίσως και περισσότερα) για τον Ολυμπιακό Βόλου είναι το ίδιο πιθανό, ίσως και πιο βατό ως μονοπάτι. Αν δεν βρεθεί κανένας, τότε ο Ερασιτέχνης θα βρεθεί στη θέση του οδηγού, έχοντας όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του κάνει ένα πρώτο πλάνο για τις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής. Το να μπορέσει ωστόσο το μητρικό σωματείο να οδηγήσει την ομάδα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, είναι ιδιαίτερα αμφίβολο, αφού οι οικονομικές απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα υψηλές σε κάθε περίπτωση…

Γενικότερα τα μέλη του Ερασιτέχνη τηρούν στάση αναμονής. Συζητήσεις έχουν γίνει, υπάρχει και η πιθανότητα κάποιων κρούσεων, αλλά έως τώρα δεν έχει αναφερθεί κάτι, παραπέμποντας παράλληλα και στη Γενική Συνέλευση, όπου θα παρουσιαστούν όλα τα δεδομένα και για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.