Σίγουρα εκτός με Βέροια οι Νικλητσιώτης και Κόλα

Δύο σίγουρες απουσίες έχει να υπολογίσει ο Λεωνίδας Μπίλης στο προσεχές φιλικό της ομάδας της Νίκης, με αντίπαλο την Βέροια το Σάββατο που έρχεται, με τους Κλεβί Κόλα και Γιώργο Νικλητσιώτη να μην είναι ακόμα έτοιμοι να “μπουν” σε αγωνιστικό ρυθμό.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αλβανός μέσος έχει ένα μικρό πρόβλημα στους κοιλιακούς, το οποίο τον έχει κρατήσει μακριά από τα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας του. Μπορεί ο ιατρός των κυανόλευκων να του έχει δώσει την άδεια να συμμετέχει στο πρόγραμμα προπονήσεων της υπόλοιπης ομάδας, αλλά δεν είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να πάρει αγωνιστικά λεπτά, πόσο μάλλον σε ένα τόσο δυνατό φιλικό, όπως αυτό που έρχεται με αντίπαλο τη Βέροια.

Από την άλλη, ο Νικλητσιώτης χρειάζεται ακόμα αρκετές ημέρες προπόνησης και προσαρμογής, προκειμένου να ανακτήσει τη φυσική του κατάσταση και να είναι σε θέση να “ντεμπουτάρει” με τη φανέλα της Νίκης, όσον αφορά τη φετινή σεζόν. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός προπονείται εντατικά, αλλά θέλει ακόμα το χρόνο του, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, η πρώτη του εμφάνιση θα πραγματοποιηθεί, κατά το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας του, αυτό της επόμενης Κυριακής, με αντίπαλο τον Ηρακλή Βόλου, στο πλαίσιο του τελικού του Σούπερ Καπ Μαγνησίας.

Όσον αφορά τον Αλεξανδρή και το “σφίξιμο” που τον ταλαιπωρούσε στο πόδι από την Κυριακή, δεν τίθεται κανένα θέμα ανησυχίας, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να είναι 100% έτοιμος να προσφέρει. Ο 19χρονος θα συμμετέχει στη σημερινή απογευματινή προπόνηση κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται και στην αποστολή της ομάδας του για το φιλικό που έρχεται με τη Βέροια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.