«Σήμα κατατεθέν για την άνοδο αυτή η νίκη»

Ως σήμα κατατεθέν για την άνοοδο χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί του Ν.Π.Σ. με 1-0 ο Χρήστος Τζιώρας. Αναλυτικά όσα είπε:

«Όποιος κι αν έπαιζε από τους συμπαίκτες μου τους παλικαράδες, θα έπαιζε το ίδιο 100%. Όλη τη βδομάδα η ομάδα δούλεψε, παθιάστηκε κι έβγαλε το 100%. Μία καινούργια ομαδάρα με παικταράδες (σ.σ. ο Ν.Π.Σ. Βόλος), όλα καλά. Εμείς δε μιλήσαμε και περιμέναμε να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο.

Καταφέραμε τη νίκη που τόσο πολύ θέλαμε και θα είναι το σήμα κατατεθέν, για να πάρουμε την άνοδο, που είναι ο στόχος. Είμαστε μία οικογένεια.

Επιτέλους η Νίκη Βόλου είναι μία οικογένεια. Αυτό δεν το είχα ζήσει ποτέ. Εμείς δεν ήρθαμε να κάνουμε πλάκα, ήρθαμε, για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Πιστέψτε το κι ελάτε πιο κοντά σε μας, για να σας κάνουμε πιο πολύ χαρούμενους.

Η σημερινή νίκη ήταν, για να αποδείξουμε ότι είμαστε μία ομάδα, που μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Ήταν νίκη μέσα στο γήπεδο, πουθενά αλλού. Αυτά δεν πρόκειται να τα ξανακούσετε, γιατί είμαστε ομάδα που δε μιλάει ποτέ έξω, σε εφημερίδες, σε σάιτ. Μας έχει απαγορεύσει η διοίκηση να μιλάμε.

Ο κόσμος μπορεί να κρίνει και να πει ό,τι θέλει. Το θέμα είναι μετά την ήττα εμείς να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε τις δυνάμεις μας και να συνεχίσουμε στο επόμενο βήμα. Μετά το ματς με τον Ρήγα Φεραίο δεν κοιμηθήκαμε μία βδομάδα, συζητήσαμε, δε διαλυθήκαμε. Αυτό σημαίνει ομάδα, αυτό σημαίνει οικογένεια. Ότι και στα δύσκολα συσπειρωνόμαστε».

Για τον τραυματισμό του τόνισε ότι γλίτωσε τα χειρότερα, όταν μπλοκαρίστηκε το γόνατο σε μονομαχία με αντίπαλο και ευτυχώς που δε γύρισε, ενώ πρόσθεσε ότι έγινε αλλαγή, για να μείνει για λίγες μέρες εκτός αγωνιστικών χώρων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.