Σιμάκης και… έκπληξη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Η ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της εκ νέου συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας φέρνει διαφορετικά δεδομένα στο προσκήνιο, μιας και μέχρι στιγμής έχουν γίνει κινήσεις ουσίας με προσθήκη παικτών που μπορούν να προσφέρουν σε αρκετούς τομείς.

Όπως αποκάλυψε το «Magnesiasports», Γιώργος Παρασκευάς και Αντώνης Γκοντόπουλος έχουν ήδη συμφωνήσει να συνεχίσουν την καριέρα τους στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ έχει γίνει ήδη η προσθήκη του 19χρονου play maker Σταθούρου. Ωστόσο δεδομένη είναι και η προσθήκη του Χρήστου Σιμάκη, που την τελευταία αγωνιστική περίοδο ενίσχυσε την ομάδα της Νίκης Βόλου, μένοντας όμως πλέον ελεύθερος. Ο 26χρονος shooting guard έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του BC Volos, όπως αναφέρει το βιογραφικό του ενώ έχει και σημαντική εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε Γ΄ Εθνική με ΑΕ Κομοτηνής και ΓΑΣ Κομοτηνής, ενώ την σεζόν 2017-2018 ήταν 5ος σκόρερ του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ΄Εθνικής με 426 πόντους. Μία ακόμη λύση λοιπόν προστίθεται στη διάθεση του Γιώργου Βλιώρα, με τον Ολυμπιακό Βόλου όμως να ψάχνει και άλλες περιπτώσεις παικτών…

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν γίνει επαφές με παίκτη, η προσθήκη του οποίου όχι μόνο θα έκανε τη διαφορά αλλά θα δημιουργούσε και αίσθηση στο μπασκετικό κοινό. Τελικά οι προσπάθειες των διοικούντων δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά φαίνεται ότι έχουν στα υπόψη τους εναλλακτικές λύσεις. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν συζητήσεις και μάλιστα προχωρημένες με παίκτη που αγωνίζεται σε διάφορες θέσεις, με ιδιαίτερη ικανότητα στο σκοράρισμα αλλά και με παραστάσεις απ’ όλες τις εθνικές κατηγορίες, ακόμη και από την Α1 στο παρελθόν.

Ωστόσο και σ’ αυτήν την περίπτωση υπάρχουν εμπόδια που έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον παίκτη, μελετώντας διάφορες συνισταμένες για να λάβει τις τελικές του αποφάσεις. Οι διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου επιμένουν πάντως και ελπίζουν ότι θα πάρουν στο τέλος θετική απάντηση. όπως αναφέρεται μάλιστα, αν καταφέρουν να πετύχουν την προσθήκη του συγκεκριμένου παίκτη, τότε θα διαμορφωθούν αναλόγως και οι στόχοι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.