Σημαντικές επιτυχίες για το χρυσό μέλλον του ΕΟΣ Βόλου

Στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου έπεσε η αυλαία του Εθνικού Πρωταθλήματος, για τις αγωνιστικές κατηγορίες των αλπικών αγωνισμάτων, για τη χιονοδρομική περίοδο 2018-2019.

Όπως έχει συμβεί αναρίθμητες φορές στο παρελθόν, έτσι και ο μήνας Μάρτιος επεφύλασσε ιδιαίτερα σημαντικές επιτυχίες για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων (Π2-Κ2) του Ε.Ο.Σ. Βόλου. Επιτυχίες ιδιαίτερα σημαντικές με πρωτιές και κατατάξεις που δικαιολογούν το γεγονός ότι ο Σύλλογος κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων, αλλά και επιβεβαιώνουν με τον πιο περίτρανο τρόπο το γεγονός ότι επί σειρά ετών παράγει πρωταθλητές σε όλο το εύρος των χειμερινών αγωνισμάτων, στελεχώνοντας επάξια τις Εθνικές μας ομάδες.

Πιστοί λοιπόν, στο ραντεβού τους με τις επιτυχίες οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου κατάφεραν για μια ακόμη φορά να διακριθούν τόσο σε επίπεδο κατάταξης, όσο και επιδόσεων, θέτοντας με τον σαφέστερο τρόπο σοβαρή υποψηφιότητα, για να επανδρώσουν τις εθνικές ομάδες στο μέλλον που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στις επόμενες Χειμερινές Ολυμπιάδες. Προϋπόθεση βέβαια γι’ αυτό είναι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, πράγμα που μάλλον θεωρείται βέβαιο, αν λάβουμε υπόψη τη συνέπεια με την οποία δουλεύει τόσο η Διοίκηση του Συλλόγου, όσο και το προπονητικό του επιτελείο.

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να πλασαριστούν μέσα στην 6αδα δίνοντας βαθμούς στον Σύλλογο.  Οι δύο πρωταθλητές μοιράστηκαν τα χρυσά στην τεχνική κατάβαση στις 25/3/19 ήταν οι Καλτσογιάννη Μαρινίτα και Ασβεστάς Δημήτριος. Επίσης 4η ήταν η Δημητρώφ Ευριδίκη και 13ος ο Κορολής Βασίλης

Στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση στις 24/3/19 είχαμε:

2η Καλτσογιάννη Μαρινίτα, 3ος Ασβεστάς Δημήτρης, 5η Δημητρώφ Ευριδίκη

Στις  26/3/2019 έγινε ένα πολύ όμορφο αγώνισμα που δεν έχουμε δει πολλές φορές στην Ελλάδα, αυτό του Παράλληλου ατομικού σλάλομ. Οι αθλητές διαγωνίζονται σε πίστα διαμορφωμένη με δύο παράλληλες – από εδώ προκύπτει και το όνομα του αθλήματος – διαδρομές, όπου οι αθλητές σε ζευγάρια μπαίνουν σε αυτές ταυτόχρονα και κυριολεκτικά κοντράρονται για τη νίκη.

Άλλη μια μεγάλη πρωτιά για τους αθλητές Καλτσογιάννη Μαρινίτα και Ασβεστά Δημήτριο, ενώ τέταρτη ήταν η Δημητρώφ Ευρυδίκη.

Επίσης το Σάββατο 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το εξ αναβολής αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης των κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων (Π2-Κ2) του 1ου Κυπέλλου Ελλάδος Αλπικών αγωνισμάτων.

Στην κατηγορία των Παίδων ο αθλητής Ασβεστάς Δημήτριος πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Κορολής Βασίλης την 9η θέση. Στις Κορασίδες η Καλτσογιάννη Μαρινίτα κέρδισε τον αγώνα και την 1η θέση και η Δημητρώφ Ευριδίκη την 4η θέση.

Δίχως λοιπόν αμφιβολία οι αθλητές του Ε.Ο.Σ. Βόλου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για το 2018-2019 πραγματοποίησαν εντυπωσιακές κυριολεκτικά εμφανίσεις, καθιστώντας τον Σύλλογο κυρίαρχο σε αυτό το επίπεδο και αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.