Σημαντική αγωνιστική για τις ομάδες της Μαγνησίας στη Γ’ Εθνική

Η 20η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι αρκετά σημαντική για τις ομάδες της Μαγνησίας.

Στον Θησέα μπορεί άπαντες να λένε ότι το «ταβάνι» τους είναι η δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκονται με διαφορά επτά βαθμών από τον τρίτο Ηρακλή Λάρισας, τον οποίον υποδέχονται στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της Αγριάς, αλλά εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που υπάρχουν έστω και λίγες πιθανότητες, για να κυνηγήσει η ομάδα του Λάκη Μπακάλη την πρώτη θέση από τον Πιερικό, που βρίσκεται στο +6, αυτό θα γίνει, χωρίς βεβαίως να είναι αυτοσκοπός.  Η ομάδα της Κατερίνης φιλοξενείται εκτός έδρας στον Παλαμά από τον Ατρόμητο και αν και τώρα χάσει βαθμούς και ο Θησέας πάρει το 9ο συνεχόμενο τρίποντο στην έδρα του, τότε κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στους πράσινους να προσδοκούν και στο θαύμα.  Απόντες για τον Θησέα είναι ο τραυματίας Ζάχος, ο τιμωρημένος Γιάννης Κυρίτσης, ενώ αμφίβολος είναι ο αδερφός του Θάνος. Πάντως επιστρέφουν από τιμωρία Κοτζαθανάσης και Σιώμος.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού έχει καταφέρει να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά φυσικά σε καμία περίπτωση δεν έχει εξασφαλιστεί. Τώρα φιλοξενείται από τον Διγενή Νεοχωρίου, που ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς, καθώς ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με τον Διαγόρα Στεφανοβίκειου με 18 πόντους, οκτώ λιγότερους απ’ ό,τι έχει η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου, ο οποίος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ζαφειρίδη και Δερμιτζάκη.

Τέλος ο Διαγόρας Στεφανοβικείου δίνει θεωρητικά το πιο εύκολο παιχνίδι του στη χρονιά, υποδεχόμενος την ουραγό Ποτάμια, που είναι πολύ αδύναμη και έχει δύο βαθμούς, αλλά κανείς δεν ξεχνά ότι την προηγούμενη αγωνιστική παραλίγο να κάνει τη ζημιά στο Δία Δίου, ο οποίος την κατέβαλε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο τιμωρημένος Λάιος και οι τραυματίες Σπαθής, Γιαουπλάρι και Καλύβας θα είναι οι απόντες για τους γηπεδούχους, όπως και ο Βουραζέρης για προσωπικούς λόγους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.