Σημαντικό τρίποντο για την Δήμητρα επί της Ν. Αρτάκης

Η στιγμή όπου ο Πεπκολάι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Ν. Αρτάκης
...Λυτρωτής Πεπκολάι

Μια πολύ σημαντική νίκη για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε η Δήμητρα, φιλοξενώντας τον ΑΟ Ν. Αρτάκης με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Πεπκολάι στο 40’ μετά από 30αρα μπαλιά του καλύτερου παίκτη του γηπέδου Γιώργιου Δημητρίου, όπου τον έβγαλε αριστερά και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση και μπροστά από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Ντουνάκη. Καθοριστική στιγμή ήταν η αποβολή του Ντράγκαν στο 10’, διότι έφτυσε τον Λάμπο (κίνηση που έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή), με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με παίκτη λιγότερο και να αρκεστούν σε παθητικό ρόλο. Η Δήμητρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τη στιγμή που έμειναν με δέκα οι αντίπαλοι και με τον Δημητρίου να αποτελεί μόνιμη πηγή δημιουργία για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου, απώλεσε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.
Στο 42’ οι γηπεδούχοι είχαν διπλή ευκαιρία για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ σε δύο σουτ των Δημητρίου και Γαλανόπουλου, με το πρώτο να βρίσκει στο σώμα του Τσούμρου και το δεύτερο να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα της Ν. Αρτάκης.
Η επανάληψη άρχισε με τον Πεπκολάι να έχει κάνει ωραίο τεχνικό σουτ και τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Ντουνάκη.
Η πρώτη αξιόλογη στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 49’ όταν το σουτ του Ντελέκου πέρασε δίπλα από τη δεξιά συμβολή των δοκαριών του Σταυράκη. Στο 68’ ο ιδιαίτερα κεφάτος Δημητρίου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα «κόλλησε» έξω από τη μεγάλη περιοχή, το σουτ του Πεπκολάι πέρασε δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκαριών. Στο 71’ ο Φαράντος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Λάμπος αφύλαχτος στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Δήμητρα: Σταυράκης, Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Λάμπος, Θωμαΐδης, Καρράς, Πεπκολάι (90’ Παπυτσής), Μαυροζούμης (10’ λ.τ. Φαράντος) Δημητρίου, Αναστασίου.
Α.Ο. Ν. Αρτάκης: Ντουνάκης, Στασινόπουλος, Στάρις, Τσούμρος, Καραμπάς (87’ Κατσαρής), Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Μεγάλος, Ντράγκαν, Χατζηστάμου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.