Σημαντικός αγώνας με τον Πανιώνιο για τον Κένταυρο Αγριάς

Την ομάδα του Πανιωνίου αντιμετωπίζει η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Ο αγώνας θα γίνει σήμερα Σάββατο στις 17.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και αναμένεται συναρπαστικός απέναντι σε δύο ισοδύναμες και νεανικές ομάδες.

Η ομάδα της Ν. Σμύρνης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου με 5 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας μετά τη νίκη-μαμούθ στη Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική, θέλει να συνεχίσει με θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κενταύρου που έχει προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για τον συγκεκριμένο αγώνα και θέλει τη στήριξη των φίλων της ομάδας και του αθλητισμού, για να φθάσει στο θετικό αποτέλεσμα.  Η τεχνική ηγεσία του Κενταύρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών για τον συγκεκριμένο αγώνα, εκτός από τον αρχηγό της ομάδας Διονύση Κρατήρα, που αναμένεται να ενσωματωθεί αγωνιστικά από τις αρχές της νέας χρονιάς.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Α.Γ. Ε. Αγριάς-Κένταυρος 2008, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου, που έγινε την προηγούμενη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στα γραφεία του συλλόγου (Λεωφόρος Δημοκρατίας 86, έναντι καταστήματος Ανώτερο στην Αγριά) από τις 17.00-21.00. Καλούνται τα  μέλη του συλλόγου να προσέλθουν και να συμμετέχουν στη διαδικασία. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, καλούνται να το δηλώσουν στον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής, κ. Νομικό Νικόλαο, ως την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 21.00, στο τηλέφωνο 6936076672.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.