Σήμερα συνεδριάζει η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης

Αναβλήθηκε χθες το πρώτο συμβούλιο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης στα νέα γραφεία της ομάδας στην παραλία και τελικά θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στις 20.00. Αμέσως μετά, στις 22.000, θα παρατεθεί γεύμα στους εκπροσώπους του Τύπου σε τσιπουράδικο κάτω από τα γραφεία της Νίκης.

Στο συμβούλιο θα γίνει κατανομή αρμοδιοτήτων σε μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επιπρόσθετα θα συζητηθεί το σύνολο των θεμάτων, που αφορούν στο σχεδιασμό και την εκτέλεση του πενταετούς πλάνου, θα συζητηθεί το θέμα που αφορά ίδιους πόρους, για την έγκριση και τη σωστή κατανομή αυτών.

Ακολούθως θα συζητηθεί το θέμα για λειτουργικές δαπάνες και γενικά όλα τα Οικονομικά θέματα, ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ εφεξής και η αποπληρωμή παλαιών οφειλών σε τρίτους. Το σχεδιασμό και την εποπτεία δράσεων του συλλόγου θα αναλύσει λεπτομερώς ο πρόεδρος, καθώς και θέματα, που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τα περιουσιακά στοιχεία (κινητά, ακίνητα και άυλα) του περιβόητου περιουσιολογίου του συλλόγου και δη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακόμη στο τραπέζι θα βάλει ο πρόεδρος το σύνολο των θεμάτων, που συνδέονται με τη λειτουργία και τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων των δικτύων υποδομής, καθώς και του περιβάλλοντος χώρου, δίνοντας ΤΕΛΟΣ σε ενέργειες όποιων ήθελαν να κάνουν εκεί ό,τι θέλουν καταστρέφοντας κυρίως ίσως από άγνοια τον χλοοτάπητα των γηπέδων και όχι μόνο. Τέλος προς άμεση επίτευξη των στόχων ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής θα μπορεί σε κάθε περίπτωση να ασκήσει και ο ίδιος όλες τις αρμοδιότητες μελών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.