Σίριαλ που πρέπει να τελειώσει άμεσα

Ενώ όλοι περιμένουν τη συνάντηση του ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου με τον Γιάννη Νταόπουλο

Ο Γιάννης Νταόπουλος είναι στη Μαγνησία αλλά αυτήν τη στιγμή έχει και οικογενειακές υποχρεώσεις (ευχάριστες όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες) με το ραντεβού με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να πηγαίνει λίγες ημέρες πιο πίσω, όπως φαίνεται τουλάχιστον…

Βέβαια, αυτή η καθυστέρηση μόνο καλά δεν… χτυπάει στα αυτιά των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ και η διοίκηση καλείται να ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, για να προχωρήσει ο σχεδιασμός, καθώς υπάρχουν εναλλακτικά πλάνα είτε με τη συμμετοχή του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία που ο ίδιος φέρεται να ζήτησε να ηγηθεί της προσπάθειας για τη νέα χρονιά.

Όπως και να έχει αυτό το σίριαλ που έχει αρχίσει δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί αν η ομάδα θέλει να οργανωθεί όσο καλύτερα γίνεται, είτε με επιχειρηματική συνδρομή και στήριξη ή και χωρίς αυτή. Αν κλείσει (είτε θετικά είτε αρνητικά) το όλο θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα μπορέσουν και ο Σάκης Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του να προχωρήσουν τον σχεδιασμό, και οι διοικούντες να… μετρήσουν τα κουκιά.

Mε τετράδα τερματοφυλάκων και Ακριβόπουλο

To… παιδομάζωμα πάντως συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού μετά τους Γαλανόπουλο και Καμπέρη, ένας νεαρός παίκτης από την περιοχή της Μαγνησίας εντάσσεται στους «ερυθρόλευκους». Ο λόγος για τον 20χρονο Βασίλη Ακριβόπουλο, μέχρι πρότινος παίκτη της Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, που έδωσε τα χέρια με τους «ερυθρόλευκους» και τίθεται στη διάθεση του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Όσον αφορά την υπεράσπιση της εστίας του Ολυμπιακού Βόλου τη νέα χρονιά, η περίπτωση Κουτζαβασίλη παραμένει στο προσκήνιο, αλλά δεν έχει επιτευχθεί πλήρης συμφωνία με τον παίκτη, τόσο για δικούς του λόγους όσο και με ό,τι έχει να κάνει με την πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Από την άλλη, ο νεαρός Κοκκώνης είναι φέρελπις, αλλά προβιβάζεται στην ανδρική ομάδα για να δουλευτεί περισσότερο για το μέλλον… Οπότε ο Ολυμπιακός Βόλου αυτή τη στιγμή κινείται για την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, και μάλιστα υπάρχει ένας στα υπόψη που ξέρει και πολύ καλά την κατηγορία και μπορεί να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.